UK: BORGERE, DER NÆVNER FORBRYDERNES ETNICITET, FÅR BESØG AF POLITIET

Storbritanniens politi advarer borgere mod at nævne forbryderes etnicitet i deres kommentarer på sociale medier. Englands hate crime-love strammer grebet om ytringsfriheden.

Kommentar af Ivan Dybdal

Som nævnt i artiklen forleden her på NewSpeek begrænses ytringsfriheden i England i stigende grad med Hate Speech love. Hate Speech er en Hate Crime i UK.

Politiet i Newcastle opsporer og udsteder advarsler til folk, der efter politiets opfattelse laver anstødelige kommentarer ved at nævne, at en voldtægtsbande er muslimsk.

Hvad sagde de, der var stødende? De nævnte angiveligt ”race og religion for gerningsmændene”.  Det er ulovligt, ifølge Newcastle politi og potentielt en hate crime.

Det britiske politi bekymrer sig mere om, at nogen skal opdage, at det var bander, bestående af muslimer, der handlede efter det islamiske princip i Koranen, der tillader muslimer at tage ikke-muslimske kvinder som sexslaver, som det er tilladt ifølge de islamiske love.

I årevis har de britiske myndigheder ikke retsforfulgt og endda dækket over muslimske massevoldtægter af frygt for at blive kaldt “racister“.

Nu spilder de politiets ressourcer – der kunne bruges bedre andre steder – til at spore folk, der er ærlige nok til at sige, hvad der virkelig sker: Britiske myndigheder er ved at kapitulere til islam og sharia.

Muslimer og islam må ikke kritiseres, ligesom i en sharia-stat.

Ikke medmindre du vil have, at politiet skal banke på din dør.

Der er mange eksempler

Newcastle politi omtalte på sin Facebook side dommen mod 18 personer, der systematisk havde gruppevoldtaget kristne teenagepiger i Newcastle West End.

Seks personer, der er kom med ’racistiske’ kommentarer om sexbanden på Facebook siden, er blevet sporet af politiet. Politiet hævdede, at de var ’racistiske’, fordi de nævnte sexforbrydernes etniske baggrund. Sexbanden bestod af efterkommere af muslimske asiater, mens deres ofre alle var hvide, etnisk britiske piger; et mønster som i de lignende sager i Rotherham, Rochdale og Oxford

En talsmand fra Northumbria Police  sagde: “Som et resultat af en klage kan vi bekræfte, at vi kiggede på en række kommentarer, der blev skønnet at være fornærmende og en mulig overtrædelse, fordi de nævner forbrydernes etnicitet.”

Politifolk har nu talt med hver enkelt og advaret dem.

Efter en undersøgelse af kommentarerne på vores (politiets) hjemmeside, som nu er afsluttet, talte vi ned to mænd, som meldte sig frivilligt på stationen, og vi besøgte yderligere fire personer i deres hjem og advarede dem og gav dem rådgivningAlle angrede og sagde, at hensigten med deres bemærkninger ikke havde været at give anledning til uro eller være stødende, og de takkede for de råd, de fik af politimændene.

Northumbria Police advarer nu borgere med en tekst, når de går ind på politiets facebook side om, at hvis de skriver kommentarer, vil det ikke blive tolereret, at gerningsmænds religion og etnicitet nævnes.