NewSpeek

GRÆNSEKONTROL: TERROR-SAGER I TYSKLAND FIREDOBLET PÅ KUN ÉT ÅR

Del artiklen her:

Terrortruslen er eksploderet i Danmarks nabolande.

“Statsanklageren har i 2017 (januar til oktober, red.) indtil videre indledt flere end 900 retssager vedrørende terror. Året før var tallet 240 for hele året.” Det skriver det tyske magasin Welt.

Det danske politis efterretningstjeneste, PET, har tidligere på året påpeget, at terrortruslen sagtens kan komme fra et af vores nabolande. Behovet for grænsekontrol, ikke blot ved de større grænseovergange, er således stærkt stigende.

Ifølge svensk politi er antallet af jihadister hinsidan steget fra 200 i 2010 til “flere tusinde” i 2017.

Ifølge Flensborg Avis er hele 11 grænseovergange kun sjældent kontrolleret af det danske politi og forsvar. Grænsen mod Sverige har slet ingen kontrol af indrejsende.

På trods af, at terrorfaren åbenlyst er steget i takt med tilkomsten af de mange migranter, og at langt de fleste terrorister er muslimer, er det kun ganske få medier og politikere, som åbent taler om sammenhængen mellem terrorisme eller islam.

En enorm undersøgelse i Tyskland baseret på dybdegående interviews med hele 45.000 teenagere viser, at jo mere man praktiserer islam, herunder koranstudier, jo mere voldelig bliver man.

Den danske forsker Tina Magaard har igennem tre år sammen med et hold af assistenter analyseret teksterne hos de 10 største religioner i verden for at se, om de skulle have opfordringer til vold. Forskernes konklusion er klar:

“Islams tekster opfordrer i langt højere grad end andre religioners grundtekster til terror og kamp. Teksterne i islam adskiller sig klart fra de øvrige religioners tekster ved i højere grad at opfordre til vold og aggression over for anderledes troende. Der findes også direkte opfordringer til terror. Det har længe været et tabu i islam-forskningen, men det er et faktum, som man er nødt til at forholde sig til,” siger Tina Magaard.

Forskerne fandt “hundredvis af opfordringer til kamp mod anderledes troende” i Koranen.

“Hvis det er rigtigt, at mange muslimer opfatter Koranen som guds egne ord, der ikke kan fortolkes eller omformuleres, har vi et problem. Det er indiskutabelt, at teksterne opfordrer til vold og terror,” forklarer Magaard.

Del artiklen her:
Exit mobile version