TYSKLAND/EUROPAS/EU’S FALD – DEN VESTLIGE VERDENS KOLLAPS

EUsFald
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Med hjælp fra en følger kommer her en række links, der belyser temaet formuleret i overskriften.

Hvis du ikke magter samtlige links, så lad dig evt. guide af følgerens refleksioner:

***

’Lige siden Nordstream-gasledningerne blev sat ud af spil, har det ligget klart i kortene, at det ville blive en katastrofe for den tyske industri og dermed for hele Tyskland, og i kølvandet herfra for hele EU/Europa.

Jeg hørte Mike Adams i en lang dyster samtale med Michael Yon kort efter sabotagen. Han fortalte om fattigdom, sult og megen anden elendighed som følge heraf.  At Tyskland så ufortrødent fortsatte med at lukke ned for de sidste kernekraftværker og bare presse på for mere og mere ”grøn” energi er jo både uklogt og uforståeligt.

Dvs. efterhånden så ser vi jo, at næsten alle vestlige landes ledere har fået ”Grøn Klimatitis” og følger en agenda, hvor de næppe har flertallet i deres befolkning med sig. Pt. har ingen EU-lande tilgang i fornødent omfang til den ”hellige” grønne energi, og bl.a. må meget dyr flaskegas importeres fra USA!  Nå ja – ”den enes død er den andens brød”.

Af forskellige årsager er det ikke ofte, jeg ser/hører de to herrer fra The Duran. Jeg er ikke i tvivl om deres kompetence, og siden jeg har stor respekt for Magnus Stenlund på Swebbtv, som beretter, at han henter meget af sin viden fra Mercouris, har jeg ladet mig inspirere af ham.

Videoen på bare 8 min herunder er værd at lytte til. Det er ramme alvor for os alle i EU og udtrykket i Alex Christofourus ansigt understreger alvoret.’

  GermanCollapse

(276) German industrial economy collapse. EU economic collapse – YouTube    

“As Germany goes so does the entire European Union“

***

Europas fald

Europas fall – steigan.no 

”De største synderne er den herskende klassen i EU og enkelte europeiske land. De er utrolige forrædere som ødelegger sitt eget folk. Og den gjennomsnittlige europeiske borgeren er så uvitende og hjernevasket at dette kollektive selvmordet bare er utrolig”.

Kommentar: Norge ødelegges på samme måte

Se hvordan utenlandske imperialister med den norske politiske «eliten» som redskap systematisk ødelegger norsk økonomi, våre naturressurser og det økonomiske grunnlaget som er skapt gjennom generasjoner ved å blodtappe oss gjennom «grønne» tapsprosjekter som vindkraft, havvind, hyrdogenfabrikker, batterifabrikker og utenlandskabler.

De er like forræderske overfor sitt eget folk som sine europeiske kolleger – og dessverre er det norske folket like hjernevasket og godtroende som andre europere og lar det skje”.

***

Robert Habech

RobertHabech

Tyskerne må forberede seg på «tøffe år framover» på grunn av energimangel – steigan.no

”Habeck sa at situasjonen skyldes høye energipriser, som han sier Tyskland merker spesielt hardt fordi det tidligere ble brukt billig russisk gass. Det Habeck ikke sa var at hans eget parti har vært pådriver for denne politikken som ødelegger Tysklands økonomi. Det er de grønne som har kjempet for å legge ned energiproduksjonen og de er også det mest krigerske partiet når det gjelder krig mot Russland.”

«Vi står overfor en periode med stor transformasjon mellom nå og 2030, da Tyskland går fra en tradisjonell fossil energiavhengig industri til grønn energi som hydrogen,» forklarte den grønne politikeren.

I det tidligere utdanningssamfunnet Tyskland er det nå mulig å bli finansminister og tro at hydrogen er en energikilde. Hadde Habeck fulgt med i timene for sjette klassetrinn, hadde han visst at hydrogen kan være en energibærer, men er slett ingen energikilde. Hydrogen må produseres og det krever energi.”

Følgerkommentar:

’Vedr. Habechs udtalelser, så ja der må snart de bedste psykologer til ikke bare at hjælpe ”dem” med at manipulere og indoktrinere ”os, men til bistå ”os” i ikke at blive alt for ”rundtossede ” af de Orwelske politiske udtalelser, vi bydes på.

Iflg. https://denstoredanske.lex.dk/Robert_Habeck blev R. Habeck økonomi-og klimaminister i slutningen af december 2021, og Habeck har været aktiv i politik siden 2002, da han blev lokalformand for De Grønne i Flensborg.

Forud herfor havde Habeck taget en kandidatgrad og en ph.d.-grad i litteratur fra Hamborgs Universitet. Han har et betydeligt forfatterskab bag sig sammen med sin kone, Andrea Paluch.

Hvorfor skulle han til trods for sin fine titel og regeringsmedlemskab vide noget om hydrogen endsige om økonomi?’

***

Hans Vogel

Hans Vogel: Västvärldens kollaps är tydlig 2023 – NewsVoice 

https://www.unz.com/article/the-collapse-of-the-west-spring-summer-2023/

Hans Vogel: Västvärldens kollaps är tydlig 2023 – NewsVoice    

”Det är inte längre en fråga om spekulationer huruvida ”väst” är i fritt fall eller inte. Det fria fallet är uppenbart och helt klart avsiktligt. The Great Covid Show, som presenteras av “the usual suspects” verkar ha skapat de rätta förutsättningarna för The Great Reset, den stora återställningen.”

Det fanns några komplikationer, eftersom en operation så stor och allomfattande som Great Covid Show var bortom de tekniska och intellektuella förmågorna hos de amerikanska neokonservativa och deras utländska kumpaner, inklusive WEF, WHO och EU.

Den ryska militära specialoperationen i Ukraina har komplicerat saken. Sådana drag är definitivt inte till deras fördel. Det är därför regeringar nu fattar så drastiska beslut på så många olika områden, och allt på samma gång.”

Egentligen är The Great Reset bara en annan term för mycket förstörelse, sjukdom, död, krig, elände och rädsla.

Det verkar som om apokalypsens fyra ryttare har skickat sin förtrupp för att förbereda terrängen och de kommer snart att dyka upp.”

***

(278) Germans Confirm Plan To END EU System – YouTube  

“The AFD currently has nine parliamentarians in the European Parliament but now expects to have as many as 20 amid surging popularity ratings in recent opinion polls”

Christine Anderson

(AfD) skriver på Telegram d. 29. juli 2023

“I am so happy! Today, at our party congress in Magdeburg, I was nominated as a candidate for the upcoming EU elections (2024). In 4th place, 83% of the delegates just gave me their vote of confidence. So I will continue to stir up the biggest insane asylum in the world (a.k.a. EU Parliament) in the next legislature”

***

Rustbeltet ved Rhinen – den overlagte avindustrialiseringa av Tyskland – steigan.no  d. 21. juli 2023

Kjemikaliegiganten BASF har vært en bærebjelke i tysk næringsliv i mer enn 150 år, og har støttet opp om landets industrielle framgang med en jevn strøm av innovasjoner som bidro til å gjøre verden misunnelig på «Made in Germany», skriver Politico. Vi sakser et lengre utdrag av artikkelen, men anbefaler at man leser den i sin helhet.

Selskapets siste prestisjeprosjekt – en investering på 10 milliarder dollar i et toppmoderne kompleks som selskapet hevder vil være gullstandarden for bærekraftig produksjon – blir ikke bygd i Tyskland. I stedet blir det oppført 9000 kilometer unna i Kina.

Uten et uventet omslag er det vanskelig å unngå konklusjonen om at Tyskland er på vei mot en mye djupere økonomisk nedgang.

Dessuten er det slik at ved å stenge ned gasstilførselen slik Tyskland har gjort etter sterkt pådriv fra USA, samt gjennom sabotasjen mot Nord Stream, vil hele industribransjer stå i ferd med å måtte legge ned.

Så situasjonsbeskrivelsen er det ikke noe i veien med. Problemet er at Habeck gir Russland skylda for noe hans eget parti, USA og NATO er ansvarlige for.

Del artiklen her: