TYSK POLITI: MUSLIMER OPDRAGER BØRN TIL VOLD MOD VANTRO

(Foto: Børn studerer Koranens budskab)

Tysk politi har allerede 300 børn i kikkerten.

Børn af islamistiske forældre udgør en stigende sikkerhedstrussel. Det fortæller leder af tysk politi’s efterretningstjeneste, Hans-Georg Maassen.

Ifølge Maassen “foregår der en konstant radikalisering af børn, som i fremtiden vil udgøre en betydelig udfordring for myndighederne.” Det fortæller Die Welt.

Mens hårdtarbejdende europæere er stået tidligt op og gået på arbejde for at financiere den milliard-dyre ikke-vestlige indvandring, har hertilkomne muslimer opdraget en generation af jihadister. NewSpeek har tidligere omtalt en anden større tysk undersøgelse, udført af den anerkendte kriminolog og tidligere socialdemokratiske justitsminister Christian Pfeiffer fra Nedresaksen Universitet.

De tyske forskere fandt frem til gennem interviews med et stort og repræsentativt udsnit af skoleelever, at 19,8 procent af muslimske skoleelever mener, at “Muslimer verden over er undertrykte, og de skal sætte sig til modværge ved brug af vold”. 18,4 procent – knap hver 5. – mener, at “Det er muslimers pligt at bekæmpe vantro og at udbrede islam over hele verden.” Det skriver det tyske magasin Welt17,7 procent mener, at “islams fjender skal bekæmpes på hårdeste vis” – hvilket tyder på et udbredt voldeligt syn på islamkritik. 

Undersøgelsen viser også, at 29,9 procent af muslimske skoleelever “kan forestille sig at kæmpe til døden for islam”, og at 27,4 procent mener, at “De islamiske sharialove, der indebærer hårde straffe for bl.a. ægteskabsbrud og homoseksualitet, er meget bedre end de tyske love.”

Forskerne kunne ikke finde nogen signifikant forskel på muslimske pigers og drenges radikale holdninger.

Læs også:

REGERINGENS GHETTOPLAN: TVINGER INDVANDRERBØRN TIL AT SPISE HALAL

INDVANDRERKVINDER FÅR 50 PROCENT FLERE BØRN END DANSKE KVINDER

ERDOGAN TRÆNER BØRNESOLDATER I EUROPÆISKE MOSKEER

FORSKNING: VOLDELIGE OG TYVAGTIGE BØRN BLIVER VENSTREORIENTEREDE

OVERBEFOLKNING: BETAL FATTIGE I OVERBEFOLKEDE LANDE FOR AT FÅ FÆRRE BØRN

REGERINGEN VIL BEKÆMPE PARALLELSAMFUND MEN STØTTER SHARIA I SKOLER OG BØRNEHAVER

ALI KIDNAPPER BØRN OG SÆLGER DEM SOM SEXSLAVER I MELLEMØSTEN