NewSpeek

TIL ALLE GOPLE-POLITIKERE OG GOPLEMEDLØBERE

Kister

Det var ikke sådan, vi håbede at se dig komme hjem fra krigen

Del artiklen her:

Af Erik Refner, sen. 

Endeløse rækker af døde ukrainske unge mennesker, sendt til den sikre død af deres klovne-præsident og hans nazi-kumpaner og betalt af dig. 

Se godt og længe på denne hjerteskærende video [NewSpeek har set videoen og kan ikke bringe linket til den, men pigen går og går forbi den ene kiste efter den anden), pigen med blomsterbuketten søgende efter sin døde far, og spørg dig selv, om du fortsat vil føje endnu flere døde til nye rækker af fædre, som hverken børn eller voksne længere kan finde i mængden.

Politikernes moralske kompas er knust

Rygradsløse gople-politikere som ikke tør sige nej til storebror og hvis moralske kompas for længst er knust: Godt gået, håber I alle sover godt – nej forresten: håber I resten af jeres livs dage bliver plaget af uophørlig, fortærende skyld.

Denne krig kunne være undgået, så let som du klør dig i nakken, men foragtelige bangebukse som du og dine kollegaer er formentlig i stand til at stikke hovederne dybt ned i sandet og aflire goplernes valgsprog: ”Det er ikke min skyld – jeg gør bare hvad jeg bliver bedt om”.

Om nogen ret igen kommer til Danmark, bør ikke en eneste af jer igen få en stilling med indflydelse over andre mennesker. 

***

[NewSpeek: Ukrainske og russiske soldater slår hinanden ihjel. Stærke unge mænd, anti-woke, i modsætning til Vestens alt for mange feminiserede drenge, der ikke mere er i stand til at forsvare kvinder og børn. 

Tragisk er det – dybt, dybt tragisk, fordi disse unge mænd for de flestes vedkommende er blevet ofret på den globalistiske agendas alter ført an af US – UK Deep State / CIA / NATO / WEF /EU / FN / WHO / BILDERBERG – og hvad alle disse infame organisationer og tænketanke ellers hedder] 

Del artiklen her:
Exit mobile version