NewSpeek

”THE GREAT RESET”

GreatReset
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard & Peter Jørgensen.

Der indløber dagligt nye informationer om Covid-19, der negerer den officielle fortælling. Og som gør op med myndighedernes orwellianske nysprog.

For ikke ret lang tid siden blev man kaldt konspirationsteoretiker, hvis man tillod sig at pippe en sammenhæng mellem vaccinationer og den enkelte borgers udfoldelsesmuligheder – herunder at rejse, at gå på restaurant, museum og til koncert og i det hele taget af forsamles.

Men prøv lige at læse her.

Interessant nok kan følgende to links ikke uploades på Twitter – de bliver afvist som profane – men vores følgere skal ikke snydes:


https://www.strategic-culture.org/news/2020/11/11/dystopic-great-reset-and-fight-back-population-reduction-and-hope-for-children-of-men/

https://www.strategic-culture.org/news/2020/10/18/whose-great-reset-fight-for-our-future-technocracy-vs-republic/

***

Det gælder fortsat om at holde tungen lige i munden, men dette læserbrev i Ekstra Bladet udtrykker fortsat vores position:

Kun dødstal er interessant

8. november 2020 Ekstra Bladet Sektion 1

Det er mig en gåde, at vi dagligt skal præsenteres for, at x antal borgere er blevet smittet, og nu er smittetrykket igen steget.

Der er da fuldstændigt ligegyldigt, hvor mange der er smittet, hvis de ikke føler sig syge eller kun lidt syge eller noget mere syge – ligesom ved en grim influenza.

Det er dødstallet – død af covid alene, vel at mærke – der er det interessante, og dette tal er mikroskopisk.

Vi bliver trukket rundt i manegen af myndighederne, der ikke kan dokumentere, at mundbind virker – og som nærmest efter køreplan fortsætter med at smadre små og mellemstore virksomheder med deres tiltag.

Alternative (lægefaglige) synspunkter bliver systematisk holdt ude og nede af ikke mindst DR og TV2, alt imens en epidemilov med mindelser om totalitære stater søges lirket ubemærket igennem.

Hvad foregår der egentligt bag kulisserne?

Lone Nørgaard Frederiksberg.

Del artiklen her:
Exit mobile version