NewSpeek

’THE GREAT RESET’ – NEJ, DET ER IKKE KONSPIRATIONSTEORI

Delingpole
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard & Peter Jørgensen.

Jo mere vi får sat os ind i håndteringen af Covid-19, jo mere peger pilen i én retning: Vi bliver trukket rundt ved næsen, og der ligger en uhyggelig politisk dagsorden bag. Langt mere skræmmende end Corona, der bliver brugt som politisk redskab.

Den politiske dagsorden kan koges ned til The Great Reset, og i denne video med James Delingpole får du en introduktion til, hvad vi er oppe imod.

Spectator-klummeskriver James Delingpole fastslår, at World Economic Forum forsøger at bruge COVID-19 til at omforme verden med sit ’Great Reset’ – til hvad globalister ser som en chance til at ødelægge kapitalismen og ’den gamle verdensorden’.

Teknokraterne tager over, og The Great Reset er tæt forbundet med The World Economic Forum kombineret med UN Agenda 2030 – tidligere Agenda 21. Planen er en fuldstændig transformation af verdens samfund og følger kommunistiske eller fascistiske spor.

Konspirationsteorier? Nej, gid det var.

***

I videoen henvises til et interview med Dr. Mike Yeadon – og her er linket: https://delingpole.podbean.com/e/dr-mike-yeadon/

Del artiklen her:
Exit mobile version