NewSpeek

TERRORFAREN FRA VENSTRE: TYSKLAND ØNSKER EUROPÆISK REGISTER OVER AUTONOME

Del artiklen her:

(Foto: Fotografer filmer en autonom, der smider benzin på en påsat brand midt i Hamburg)

Venstreradikale optøjer i Hamburg under G20-topmødet, hvor 476 politibetjente blev såret, har fået europæiske politikere til at indse, hvor voldelige dele af venstrefløjen er. Er de ligefrem terrorister?

Venstreradikale grupperinger, hvoraf flere ankom fra Danmark, forvandlede Hamburg til noget, der lignede en krigszone under G20-topmødet. 20.000 politibetjente, specialstyrker og et ukendt antal soldater var ikke nok til at stoppe angrebene.

Militante venstreorienterede autonome smadrede og plyndrede butikker, brændte biler af og lagde baghold for politiet, hvor der blev kastet med sten og kanonslag fra gyder og hustage. Store dele af Hamborg var dækket af sort røg.

(Autonome i færd med at plyndre en butik, de har smadret)

Politiets og politikernes laissez faire-holdning til venstreradikale grupperinger har gjort det muligt for politiske voldsmænd at opbygge kapacitet til at destabilisere samfundet og den internationale organisation G20 med vold og terrorisme. Martin Schulz, tidligere formand for Europa-Parlamentet og nuværende leder af det tyske socialdemokratiske parti SPD, udtalte, at de autonomes optøjer “havde karakter af terrorisme.” Den amerikanske stat New Jersey kategoriserer allerede nu Antifascistisk Aktion (Antifa), de autonomes paraply-forening, som en terrororganisation.

De danske venstreradikale, som deltog i angrebene på den Tysklands samfundsorden, bevæger sig da også på kanten af den såkaldte terrorparagraf, straffelovens § 114:

“For terrorisme straffes med fængsel indtil på livstid den, som med forsæt til at skræmme en befolkning i alvorlig grad eller uretmæssigt at tvinge danske eller udenlandske offentlige myndigheder eller en international organisation til at foretage eller undlade at foretage en handling eller at destabilisere eller ødelægge et lands eller en international organisations grundlæggende politiske, forfatningsmæssige, økonomiske eller samfundsmæssige strukturer…”

I Danmark støtter politikere ligefrem de voldelige venstreradikale foreningers mødesteder med skattekroner, herunder Folkets Hus, Ungdomshuset og en række såkaldte “kulturhuse”, herunder Kappelvejs Medborgerhus – alle i København.

Læs også: VENSTRERADIKAL FORGIFTER ISLAMKRITIKER

Den tyske kriminalkommisær Sebastian Fiedler er efter angrebene på G20-topmødet og på de tyske myndigheder vred over politikernes ligegyldighed over for venstreorienterede voldsmænd:

“Vi må se sandheden i øjnene. I årtier har politiske kræfter undladt at tage truslen fra venstreorienterede grupper alvorligt.”

Indenrigsminister Thomas Strobl fra Merkels eget parti, CDU, er enig:

“I årevis har vi set igennem fingrene med den yderste venstrefløjs kriminalitet, og konsekvensen ramte os i Hamburg.”

De enorme angreb har dog tilsyneladende fået tyske politikere til at vågne op. Tysklands justitsminister Heiko Mass vil nu undersøge mulighederne for, at der bliver oprettet et register over voldelige venstreradikale i Europa.

“De brutale voldsturister har ingen grænser. En høj andel af de voldelige ekstremister ved G20 ankom fra andre europæiske lande. Vi har oplevet en ny grad af vold, og jeg opfordrer til større samarbejde for at bekæmpe ekstremister,” udtaler Mass.

Læs også: VOLDSOMME BILLEDER: VENSTRERADIKALE ANGRIBER FRANSK POLITI MED BRANDBOMBER OG RAKETTER

På videoklip kan man se de sortklædte autonome smadre bilvinduer og kaste nødblus ind i dem, så bilerne går i brand.

Det alternative medie SmartrMelon har lavet en dokumentar om optøjerne ved G20-mødet. Her ser man store grupper af politifolk på flugt, en regn af flyvende sten og flasker og utallige påsatte brande. Det ses også, hvordan de autonome, nøjagtigt som i Danmark, får lov at bruge skatteyderbetalte huse som base for deres militante aktioner:

Del artiklen her:
Exit mobile version