TERROR I MANCHESTER: VIDEO AF EKSPLOSIONEN

(Foto: Koncerten i Manchester, som d. 22. maj 2017 var mål for et Koran-inspireret terrorangreb)
Del artiklen her:

På uhyggelige videoer fra terrorangrebet i Manchester (19 døde, 50 sårede) kan man høre eksplosionen og se folks paniske reaktion.

Så skete det forventelige igen, denne gang i Manchester, England: Terror.

Terror er nu blevet så meget hverdag, at en ellers meget fintfølende mekanisme – de financielle markeder – ikke længere reagerer på det. Avisen Independent forklarer for hvorfor: Terror “er ikke uventet” længere.

Angrebet dækkes pt. live her.

På denne video kan man høre eksplosionen:

Denne video viser angiveligt reaktionen umiddelbart efter eksplosionen:

Musikfans skriger mens de forsøger at komme ud:

Paniske flygtende:

Angrebet vil formentligt betyde flere stemmer til den konservative, indvandringskritiske Theresa May ved valget i Storbritanien 8. juni.

Imens afventer vi politikernes sædvanlige zombie-lignende reaktioner som Lars Løkke Rasmussens lallende “Livet går videre“-kommentar til det seneste jihadangreb i London og de etablerede mediers skræmte dans om islam, som ingen journalister tør sætte i forbindelse med den død og ødelæggelse, som altid følger i kølvandet på bogstavtro læsere af koranen.

Den danske forsker Tina Magaard opsummerer problemet: “Teksterne i islam adskiller sig klart fra de øvrige religioners tekster ved i højere grad at opfordre til vold og aggression over for anderledes troende. Der findes også direkte opfordringer til terror. Desuden er der i Koranen hundredvis af opfordringer til kamp mod anderledes troende. Hvis det er rigtigt, at mange muslimer opfatter Koranen som guds egne ord, der ikke kan fortolkes eller omformuleres, har vi et problem.”

Ja, vi har et problem.

NewSpeek følger sagen.

Del artiklen her: