Telefonsælgere vil gerne lære dig at kende

Sponsoreret indhold

De fleste af os forbinder ordet telemarketing med de gammeldags telefonsælgere, men det er ikke hele sandheden. Ja, telemarketingbureauer ringer rundt til kunder, men det er faktisk sjældent, at det er på den gammeldags facon, hvor de stort set ringede tilfældigt op fra telefonbogen og håbede at få bid.

Vi kender alle sammen det der med at blive ringet op, midt i mens man er i gang med noget, og der så sidder en i den anden ende af røret, der prøver at sælge os noget, vi overhovedet ikke er interesseret i. Men hvis du tænker efter, er det så ikke sket sjældnere og sjældnere de senere år? Det er det sandsynligvis, for telemarketing har udviklet sig til noget helt andet, end det var en gang.

De vil kende dine behov 
En stor del af de virksomheder og firmaer, der benytter sig af forskellige former for telemarketing, bruger faktisk energien på at kontakte allerede eksisterende kunder for at lære dem og deres behov bedre at kende. Da du i sin tid tilmeldte dig i fitnesscentret eller bestilte abonnement på en frugtkasse havde du et behov, men i løbet af de år der er gået, har det behov måske ændret sig. Derfor er det meget relevant for firmaerne at undersøge, om du stadigvæk har de behov, du havde en gang, og det bliver relevant for dig, fordi firmaet på den måde kan skræddersy et produkt, der passer til den situation, du står i dag. Når du bliver ringet op på vegne af et firma, er det altså hverken for at irritere dig eller at spilde din tid – tværtimod. Virksomhederne har faktisk et ønske om at give dig et produkt, der passer bedre, end det du har i dag.

Er du selvstændig? Sådan kan du skaffe nye kunder
Hvis du sidder på den anden side og er selvstændig er der ligeledes mange fordele ved telemarketing. Her vil jeg blot komme med et overordnet oprids, men læs mere her hvis du vil læse om alle de muligheder, der er i telemarketing. De bureauer, der tilbyder telemarketing, kan meget andet end at skaffe nye kunder og sætte kundemøder op. De kan også være med til dine slagsmøder og hjælpe dig med at optimere din salgsstrategi. I det hele taget kan de hjælpe dig med at udnytte det potentiale din virksomhed har, og dermed slipper du for at spilde dit markedsføringsbudget.