SVINENE KOMMER!

board
Del artiklen her:

Af Jette Anne-Marie Hansen, mag.art, forfatter. 

[NewSpeek har fået tilladelse til at bringe nedenstående tekst tidligere bragt på Facebook. NewSpeek har indsat mellemrubrikker og afsnit for at lette læsningen på skærmen samt indsat relevante links]

***

Det er det sædvanlige. De præsenterer os for en mulig eller reel katastrofe. Og allerede imens vi, folket… de uindviede…, sidder med åben mund og polypper og prøver på at finde ud af, hvad der er op og ned i dette her, har de udlægningerne og strategierne liggende klar i skuffen, lige til at hive op. 

Kan I huske, hvordan det var med 9/11? 

Kan I huske, hvordan det var med 9/11? Allerede DAGEN EFTER kunne de fortælle hvem, der havde gjort det (Osama Bin Laden) og hvorfor (fordi muslimerne hader vores frihed). 

Jeg var så tilpas ung dengang, at det med skam at melde kun blev til en vag undren i mit sind over, hvordan man SÅ HURTIGT kunne have fundet ud af det??? 

Men vi ved jo alle, hvad der fulgte, og hvad det blev brugt til.

Rule number one: Hav forklaringen parat!

I dag ved jeg, at det er en helt central ting, når man vil manipulere med befolkningerne: Rule number one: Hav forklaringen parat! 

Skab et chok. Og præsenter dem omgående for forklaringen (via instruktionen af mainstreammedierne, naturligvis) – før andre, reelt spørgende og kritiske instanser har kunnet komme til at undersøge noget og finde ud af noget. Så har man den totale kontrol over, hvad folk tror og hvad folk tænker i forhold til dette chokerende, der er sket. Så kan man manipulere dem, nøjagtigt som man vil.

Sådan gjorde de også med covid og vaccinerne. Før vi andre fik skidt og vat (godt gammelt dansk udtryk) var de klar med deres dommedagsfortælling om infektionen, der medførte druknedøden i egne lungeødemer, og hvordan den gjorde det nødvendigt at gå med mundbind kun den ene vej omkring søerne, ikke den anden, og at holde afstand og at lade bedstemor rådne op i ensomhed på alderdomshjemmet og at lukke hele samfundet ned og holde op med at se hinanden, hvorpå de kunne formidle til os, hvor nødvendigt det var med denne eksperimentelle mRNA-vaccine, som vi alle skyldte både samfundet og hinanden at tage. 

I dag ved vi, at myndighederne piskede en (døds)angst op 

I dag ved vi, at myndighederne piskede en angst og en dødsangst op, som INGEN basis havde i alvoren af den reelle infektion. 

ALLE restriktioner var unødvendige, ALLE ophævelserne af menneskers grundlovssikrede rettigheder, ALLE injektionerne med mRNA-vacciner – var unødvendige. ALT! De opnåede det ene og alene derved, at de kom alle andre stemmer, der kunne have en basis i realiteten, i forkøbet mht. til at definere situationen.

Skab et chok 

Skab et chok, forvirring og en dyb usikkerhed blandt folk og hav de forklaringer, man vil bruge, liggende klar fra dag ét. Før alle de kritiske videnskabsmænd og andre, der ikke måtte have ladet sig korrumpere, får tid til at forstå, hvad det overhovedet er – og kan formidle deres viden til offentligheden. Dette er opskriften.

Det er nøjagtigt det samme, som vi oplevede med deres “abekopper” i foråret 2022 – som synes at være gået i sig selv igen. Men lad os se på det alligevel.

Hvem kunne sige hvor farligt eller ikke farligt, det, de have fundet på, var/er? Ikke jeg. For nu er det jo gået op for mig, at de meget vel kan finde på at inficere os med noget, der slet ikke er fra naturen, men frembragt i et laboratorie.

MEN for så vidt som, der VAR tale om den allerede kendte sygdom, abekopper, som den er kendt og beskrevet siden den blev opdaget for første gang i 1958, havde svinene i hvert fald IGEN den frækhed groft at overdrive dens farlighed. 

Robert Malone skrev om abekopper at det er som med Covid. Eksempler på asymptomatisk smitte er aldrig forekommet: »There is no evidence of asymptomatic transmission.« 

Der er ingen rationel grund til at vaccinere folk

Der er ingen rationel grund til at vaccinere folk: »Using a vaccine to help that containment via either “ring” vaccination or wide-spread vaccination strategies is generally unnecessary, and may even be counterproductive, depending on the safety of the vaccine – keeping in mind that no drug or vaccine is perfectly safe.«

– Husk DET! 

De helt almindelige måder at håndtere sygdom på, som vi altid har gjort, er rigeligt. For såvel Covid som abekopper. Hvis folk føler sig sløje, skal de blive hjemme fra arbejde og holde sengen. Og de, som er omkring dem, skal undgå alt for tæt og fysisk kontakt: »the spread of this virus can be readily stopped by simple, inexpensive classical public health measures. If it were otherwise, we would already have experienced a pandemic of Monkeypox decades ago«.

Myndighederne skal simpelthen ikke en gang til tvangsisolere os eller forbyde os at mødes i grupper!

Og så var der det med abekoppernes dødelighed, som vi blev fortalt er oppe på 10 procent. Nok til at skræmme livet af enhver (pun intended). Hvad hvilede påstanden på? En ren LØGN, naturligvis fra en organisation finansieret af Bill Gates. 

Realiteten er, at WHO i 2020 rapporterede om 4,594 mistænkte tilfælde af abekopper hvoraf 171 døde, hvilket giver en dødelighed på 3,7%. Men dette var for det første ikke beviste tilfælde af abekopper, og for det andet vil kun alvorlige tilfælde blive rapporteret til WHO, hvorimod de milde tilfælde ligger uregistreret hen. Altså er også dødeligheden på 3,7% efter al sandsynlighed i realiteten væsentligt lavere:

»In 2020, the World Health Organization (WHO) reported 4,594 suspected cases of monkeypox, including 171 deaths (case fatality ratio 3.7%). They are described as suspected because confirmation requires PCR testing, which is not easily available in endemic areas 

 (…) 

First, the reported mortality of 3.7% (NOT 10%) of cases is from suspected, not confirmed cases. Secondly, this type of sampling is highly biased towards more severe disease- countries rarely will detect and do not report cases of mild disease to the WHO«.

Realiteter forhindrer ikke myndighederne i indgreb 

Disse realiteter forhindrede naturligvis ikke myndighederne rundt om i verden i atter at tale for at genindføre ophævelsen af menneskers grundlovssikrede frihedsrettigheder – og til atter at påtvinge dem så absurde og dybt ydmygende pålæg, som at skulle gå rundt med mundbind – som vi VED ikke har nogen betydning for overførslen af smitte. 

Og ved gud om jeg finder mig i, at de gør det igen! Er det ikke DEM måske, der har LOVGIVET om mænds ret til at rende rundt med kunstige patter og være tatoveret i hele fjæset og blive kaldt “frue”, hvis det passer dem? Så vil jeg fanme også have ret til at fremvise mit nøgne ansigt og at ånde ud igennem næsen nøjagtigt som det passer mig!

ALDRIG skal de pålægge os sådanne ydmygende og for individet demoraliserende krav igen!

Det er fuldstændigt som med jøderne under nazismen

Det er fuldstændigt som med jøderne under nazismen: Det hele begyndte med, at der stod på en bænk i en park med mange andre bænke: »På denne bænk må der ikke sidde jøder«. Det var begyndelsen. 

Anerkender man som individ og/eller som kollektiv deres ret til denne krænkelse af suveræniteten – har man banet sin egen vej til Auschwitz. Sådan er det! Og når vi anerkender vores regerings ret til sådanne absurditeter og krænkelser af borgernes grundlovsgivne frihedsrettigheder, er vi også ved at bane vores egen vej til den uhyrlige eksistens som chippede og totalovervågede slave-cyborgs i det digitale fængsel, de er ved at bygge til os. 

VÅGN OP! er alt hvad jeg kan sige. Sig NEJ!

VÅGN OP! er alt hvad jeg kan sige. Sig NEJ! Vis din solidaritet med din medborgers rettigheder! En for alle, alle for en. Det er det eneste de IKKE kan besejre – med deres “magt”. 

Hvis vi står sammen om at sige en for alle, alle for en. Hold op med at frygte for afdragene på jeres pæne huse og hvordan elregningen skal blive betalt – selv om jeg kun alt for godt forstår det. Det gør jeg virkelig! Og jeres pensionsopsparinger… De kommer til at tage alt det fra jer alligevel. Det er bare et spørgsmål om tid. I lever i en illusion, hvis I ikke tror, at dette kommer til at ske.

Jeg så forleden min (ret velbjærgede) underbo komme slæbende med et par store kasser champagne. Det var en “investering” viste det sig. Han havde godt forstået, at det økonomiske sammenbrud var lige om hjørnet, og så gjaldt det om at have skyndt sig at erhverve noget materielt, imens det stadig var til at købe – og prisen på champagne var på vej op med raketfart, havde han set. 

Sådan kan man selvfølgelig også gøre for at prøve på at beskytte sig selv imod det, som nu kommer til at ramme os alle. Hvor han lige vil finde kunderne henne til den champagne, han har købt så (nu) billigt til den tid, ved jeg ikke. For de rige svin vil helt uændret kunne købe alle de årgangsvine, de vil have, uden at behøve at ringe på i en ejendom beliggende på Jyllingevej i Vanløse. Det er i hvert fald helt sikkert. Men ham om det. 

Jeg vil bare sige, at det IKKE er en strategi, der bærer i forhold til det, vi har i vente.

Del artiklen her: