NewSpeek

TRODS TUSINDER AF JIHADISTER OG 61 NO-GO ZONER VÆLGER SVERIGE AT LUKKE 70 POLITISTATIONER

Del artiklen her:

Det svenske politi har ikke ressourcer til at holde styr på voldelige islamister og bevæbnede bander. Alligevel ønsker danske politikere ingen grænsekontrol af rejsende fra Sverige.

Den svenske efterretningstjeneste, Säpo, afslørede for nyligt, at tusinder af tilhængere af Islamisk Stat går frit rundt i Sverige. Dertil kommer faren fra de 61 områder, hvor myndighederne grundet trusler fra, hvad der bedst kan beskrives som bevæbnede muslimske militser, ikke har mulighed for at opretholde svensk lov, herunder at holde styr på kriminelle og potentielle terrorister.

Det måske værst ramte område, Rosengården i Malmø, ligger kun en halv times kørsel fra Folketinget i København.

Læs også: TUSINDER AF VOLDELIGE JIHADISTER GÅR FRIT OMKRING I SVERIGE, ØRESUNDSBROEN ER PIVÅBEN

Ifølge politiet er der en livlig trafik af stærkt kriminelle indvandrerbander over Øresundsbroen. Samtidigt går et højt antal jihadister frit rundt ganske tæt på danskernes hovedstad. Alligevel mener den danske regering, at man bør tage chancen ved at undlade at indføre grænsekontrol af rejsende fra Sverige.

Læs også: NØDRÅB FRA SVENSK POLITI: “HJÆLP OS, HJÆLP OS!”

Det vil være synd at sige, at de svenske myndigheder har styr på sikkerhedssituationen, og det sidste man som naboland kan ønske sig er, at Sverige nedprioriterer deres politi.

Men dette er desværre lige nøjagtigt, hvad der kommer til at ske denne sommer. Riget fattes penge, og derfor har den feministisk-liberale svenske regering valgt at lukke hele 70 politistationer ned midlertidigt denne sommer.

Dette sker samtidigt med, at landet er begyndt at flyve tusinder af migranter, som kommer fra områder med et højt antal jihadister, fra Grækenland til Sverige.

Tilbage i 2010 blev 3 jihadister anholdt på vej fra Sverige til Danmark. Bevæbnet med pistoler og automatvåben var de på vej til Jyllands-Postens kontor på Rådhuspladsen med den “hensigt at dræbe så mange som muligt.”

Læs også: EKSPERT: NOGLE STEDER I SVERIGE ER BORGERKRIGEN ALLEREDE UDBRUDT

Del artiklen her:
Exit mobile version