NewSpeek

SVERIGES ISLAMISKE STATER: “MORALPOLITI” TRUER KVINDER TIL AT GÅ TILDÆKKET

Del artiklen her:

Selvudnævnt shariapoliti truer og chikanerer kvinder i svenske ghettoer til at følge islamisk lov.

Trusler og chikanerier kan være konsekvensen, hvis man ikke er gift, hvis benene ikke er tildækkede eller hvis man drikker et glas vi på sin altan.

En række kvinder fortæller til svensk TV4, hvordan alt fra naboer, ukendte mænd og kvinder, selv børn og unge, truer dem til at følge sharia.

Hvis ikke kvinderne lader sig kue, optrappes chikanen. En kvinde fortæller til TV4, hvordan en flok mænd klatrede ind i hendes lejlighed via nedløbsrøret og konfronterede hende, fordi hun havde sagt fra overfor deres trusler.

“Jeg følge frygt og magtesløshed,” fortæller kvinden.

KRIGSREPORTER: KVINDER ER SIKRERE I MOSUL END I STOCKHOLM

En sammenbrudt stat

Store dele af Sverige er uden for statens kontrol. Det officielle tal på landets no go-zoner var sidste år 50. Tallet er uden tvivl højere nu.

“Der er lovløshed i dele af Stockholm-regionen nu,” erkender en svensk politidirektør. Det fortælles også, at “religiøst politi har overtaget politiets magtbeføjelser” mange steder.

ET EUROPA UDEN KVINDER PÅ GADEN?

“Retssystemet, der er en grundpille i et demokratisk samfund, er ved at bryde sammen i Sverige”, fortæller en slukøret politidirektør.

Feministiske svenske politikere har ført en udlændingepolitik, som har fået alvorlige negative konsekvenser for især svenske kvinder.

VOLDSOM VIDEO: INDVANDRERE OVERFALDER PAR I RACISTISK ANGREB

Kort dokumentar om selvbestaltet sharia-politi i Europa:

Del artiklen her:
Exit mobile version