0 Shares

Så er det tid til den største udfordring en sportsbetter I Danmark kan få, Superligaen I fodbold ruller igen, og I år tegner sig til at blive endnu sværere end de foregående år, med utroligt mange hold omkring midten, der alle har forstærket sig kraftigt, så sæsonen ud fra et betting synspunkt ser endog meget svær ud at forudsige, her er min personlige top 6. Hvis du mener noget andet eller har lyst til at sætte en skilling på min top 6 kan du med fordel gøre brug af dette tilbud og få Bonuskode på Sportsbetting.

  1. De suveræne Danmarksmestre fra FC København har solgt nogle af deres bærende kræfter, men stadig må de betegnes som favoritter til guldet, da de både er fanebærere når det gælder økonomi, og har et defineret spilsystem. Tilgangen er ikke enorm, men i tilfælde af det behøves, kan de købe i en helt anden klasse end konkurrenterne.
  2. Brøndby, før sæsonen gik i gang ville jeg have placeret dem på en sikker andenplads, men med tilgangen af Lasse Vigen fra Fulham og deres ydmygelse af FC Midtjylland samt et moderne spilkoncept de fleste hold har svært ved at kapere (se på Tottenham & Dortmund der praktiserer samme) kan det godt gå hen og blive i år Vestegnen tager guldet. Grunden til de stadigt er nummer 2 på denne liste er at jeg tvivler på de kan holde konditionen og gennemføre deres presfodbold over hele sæsonen.
  3. FC Nordsjælland, jeg elsker FC Nordsjællands tilgang til spillet, endnu et hold der har konceptet på plads, tror desværre de får solgt deres bedste spillere, så det bliver svært at holde 3. pladsen, men de får den her pga tilgangen til spillet, og deres vanvittigt dygtige trænerteam
  4. Første traditionsklub med 100 år på bagen, og første Jyske klub som kommer i min top 6 er Aab, jeg har utroligt svært ved at placere Aab, da jeg synes de mangler at vise deres potentiale, men når de først får det til at spille, kan de virkeligt sprudle. Fik desuden en rigtig fin start ude mod FCK, i en af de kedeligste kampe jeg nogensinde har set i superligaen.
  5. AGF fik en forfærdelig start på sæsonen, virkede som hele holdet stadigvæk var på ferie, men når de får spillet deres nye spillere ind, bliver de rigtigt spændende at følge. Holdet oser af kvalitet, men desværre, som de foregående 20 sæsoner har de en evne til at undervurdere de på papiret dårligere hold og glemmer lidt for let at trøjen forpligter.
  6. Vi runder af med OB, der har en dygtig træner, et stærkt hold på papiret, god support, men som med AGF, har en evne til at underpræstere. I år har jeg dog fidus til at Kent Nielsen får banket ind i knolden af selv den mest ligeglade lejesoldat, at de rent faktisk kan spille fodbold og få gang i spillet.

Jeg har udeladt FCM fra denne ligning, selvom de på papiret har et utroligt stærkt hold, og et godt set up. Det som bliver deres undoing bliver Europa og Jess Thorup samt et håbløst forsvar. FCM vil kunne snige sig i top 6 men det kræver ændring af træner spørgsmålet er bare hvor hurtige de er til at reagere.

Dette var min top 6 så må vi se hvad der sker efter sæsonen hvad synes i og hvem har i fidus til?

0 Shares