STRAFFEN FOR AT AGITERE FOR FRED

Mural
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior.  

Fotoet herover er et vægmaleri, som for ikke så længe siden kunne ses i Melbourne, Australien. Det er udført af den australske kunstner Peter Seaton. Hvis man ser godt efter viser symbolerne på de to menneskers skuldre, at der er tale om en ukrainer og en russer – begge tilsyneladende soldater.

At en ukrainsk og en russisk soldat omfavner hinanden i et fælles inderligt ønske om fred i stedet for krig er vel præcis det som verden – i hvert fald de 10-20% ikke-hjernevaskede – håber på og med gælde vil hilse velkommen.

De resterende 80-90% hjernevaskede synes derimod noget helt andet. De ser vægmaleriet som en provokation og en ekstrem krænkelse. Den til Australien udsendte ukrainske ambassadør Vasyl Miroshnichenko udtaler, at maleriet er ”ekstremt krænkende for alle ukrainere” (utterly offensive to all Ukrainians). Ambassadøren forlanger naturligvis, at maleriet omgående bliver fjernet.  

Ikke synderligt overraskende

For de få som har fulgt lidt med i, hvad der sker og er sket i Ukraine siden det amerikansk udspekulerede og iværksatte regeringskup i 2014, er en sådan udtalelse imidlertid ikke synderligt overraskende.
Den ukrainske befolkning er blevet udsat for en massiv nazistisk propaganda, som stort set begynder fra børns fødsel og resten af deres liv. Der er en vældig god grund til, at det er de yngste, som er de allermest nazi-inficerede, og som med stor begejstring går i krig, men meget hurtigt bliver lette ofre i USA’s stedfortræder-krig. 

Et stort tillykke til alle jer folketingsmedlemmer, som er den direkte årsag til tusindvis af børns alt for tidlige og grusomme død.

  Foto nedenfor: Allerede inden forskole-stadiet lærer børn at hade russere og hilse med et ”Sieg Heil”. 

Sieg

Og det hænger ved resten af livet. Se også pigerne i baggrunden (nedenfor).

Girls

https://t.me/Reality_Theories/8455 

Er vores regering gået totalt fra forstanden?
Her er lidt af, hvad vores regering så helhjertet støtter med hjertelige knus og kram, militær- og milliard-hjælp. 

Er de gået totalt fra forstanden, eller har vi blot at gøre med en samling nazi-sympatisører?

8-årige børn og unge træner med Kalasnikovs i hænderne:

Kalasnikovs

 

Instruktøren indprenter børnene: Separatister og okkupanter fra Moskva betragter vi ikke som mennesker. 

Separatists 

Børnene får militærtræning i denne sommerlejr for ultranationalister. 

Training

https://twitter.com/hobeets/status/1557011103565111296 

Begrebet ’mod og mandshjerte’

Efter mængder af hadske twitter-kommentarer anså vægmaleri-kunstneren ”sig nødsaget” til at overmale sit værk og offentlig give alle de ”ekstremt krænkede” en undskyldning. Han tilsluttede sig dermed den store kreds af mennesker, der ikke kender til begrebet ’mod og mandshjerte’. For denne australier syntes det at stå ved egne ord og meninger således langt længere bort end en by i Rusland. 

Underligt egentlig at vores regering ikke indledte krig imod Færøerne og Grønland, da de ønskede selvstyre? Har du ikke tænkt lidt over det?

I denne forbindelse er det måske på sin plads at gøre opmærksom på, at vi aldrig bliver ”krænkede” af det, vi hører og ser. Derimod bliver vi ”krænkede” af vores personlige fortolkning af det, vi hører og ser.
Når vi peger en finger imod vores nabo er det en sund øvelse et øjeblik at betragte den hånd og alle de ni fingre, der peger imod os selv.

 

Del artiklen her: