NewSpeek

STORBRITTANIENS NÆSTE PREMIERMINISTER?: “ISLAM ER PROBLEMET”

(Foto: Tidligere London-borgmester og udenrigsminister Boris Johnson forrest i billedet (Wikimedia))

Del artiklen her:

Briternes foretrukne afløser til posten som premierminister er stærkt EU- og islamkritisk.

Den populære konservative politiker Boris Johnson opsagde fornylig sit job som udenrigsminister for Storbritanien. Det skyldes premierminister Theresa Mays meget blødsødne strategi overfor EU i forbindelse med Brexit-forhandlingerne.

Efter sin skarpe kritik af Mays EU-venlige politik er han nu endnu en gang i vælten. Denne gang er det for at sige, at kvinder i burka ligner “postkasser” eller “bankrøvere”. Det er ikke første gang, Boris Johnson lufter sin foragt over for muslimernes religion. Tilbage i 2005 udtalte Boris Johnson, at islamofobi – angst for islam – er “naturligt”.

Om den stærkt mislykkede integration af muslimer udtalte Johnson i samme omgang, at “vi er nødt til at bryde det største tabu, nemlig at det er islam, som er problemet. Islam er problemet.”

Boris Johnson er de britiske vælgeres foretrukne afløser til landets nuværende premierminister Theresa May. 34 procent af vælgerne mener, at han vil kunne gøre et bedre arbejde end hans chef, Theresa May. På 2.-pladsen kommer Brexit-politikeren Nigel Farage med 27 procent.

45 procent af Storbritaniens konservative vælgere mener, at Theresa May bør trækker sig fra posten som premierminister med det samme.

Læs også:

TIDLIGERE MINISTER: BURKA FÅR KVINDER TIL AT LIGNE POSTKASSER ELLER BANKRØVERE

NAVNEÆNDRING: USA SENDER NYRESTØD TIL PUTIN

THERESA MAY REGERINGEN AFVISER AT AFSKAFFE TOTALITÆR HATE SPEECH LOV

MERKEL TRUER MAY: HOLD GRÆNSERNE ÅBNE FOR MIGRANTER, ELLERS…

KØDØKSER, BASEBALL KØLLER OG TUNGEN SØMMET FAST TIL ET BORD: ENGLANDS INDVANDREDE VOLDTÆGTSBANDER

SE TALEN, SOM FIK MERKEL TIL AT UDVANDRE FRA PARLAMENTET

Del artiklen her:
Exit mobile version