NewSpeek

STOCKHOLM-JIHADIST VAR “VELINTEGRERET”. HVAD SIGER DET OM TERRORTRUSLEN?

(Foto: 39-årige Rakhmat Akilov highjackede en lastbil og kørte den igennem en travl indkøbsgade i Stockholm d. 7. april 2017. 5 mennesker blev dræbt og 17 såret. Rakhmat Akilov er en af de efterhånden mange terrorister, som er kommet til Europa takket være FNs Flygtningekonvention.)

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

Den 39-årige usbeker, som er anholdt og mistænkt for terrorangrebet i Stockholm 7/4, var ifølge flere svenske medier velintegreret.

I Dagens Nyheter beskriver en nabo den 39-årige familiefar som en “almindelig arbejder, ikke en religiøs fanatiker… en typisk familiefar.”

Det er langt fra første gang, at “velintegrerede” muslimer springer ud som jihadister.

Integration er på ingen måde nogen måde at sikre imod religiøs radikalisering. Som NewSpeeks André Rossmann påpeger:

“Selv om det ikke er alle muslimer, der er islamistiske ekstremister, er enhver muslim reelt en potentiel sovende celle, som pludselig kan blive radikaliseret, se lyset og gribe til terror.”

Politikernes snik-snak om, at bedre integration – som iøvrigt beviseligt ikke lader sig gøre – kan dæmme op for radikal islam, er blændværk.

Vil man stoppe islamisk terrorisme er man nødt til at forstå, at de islamiske skrifter påbyder muslimer at dræbe kafirer (ikke-muslimer), og at moskeer dermed er arnesteder for islamisk radikalisme. Sålænge den slags er lovligt, og sålænge vi har muslimsk indvandring, vil terrorangrebene kun blive flere og flere.

Den danske forsker Tina Magaard har kortlagt teksterne i de 10 største religioner og konkluderer:

“Teksterne i islam adskiller sig klart fra de øvrige religioners tekster ved i højere grad at opfordre til vold og aggression over for anderledes troende. Der findes også direkte opfordringer til terror. Desuden er der i Koranen hundredvis af opfordringer til kamp mod anderledes troende.”

Går man i moské vil man altså blive bedt om at følge tekster, som opfordrer til vold og terrorisme.

Et tysk studie bekræfter dette: Islam er den eneste religion, hvor folk bliver mere voldelige, jo mere man dyrker sin tro.

Det er religionen, ikke manglende integration, den er gal med.

Del artiklen her:
Exit mobile version