STADIG FLERE SÆTTER SPØRGSMÅLSTEGN VED DET JURIDISKE GRUNDLAG FOR LOCKDOWN, EPIDEMILOV OG VACCINE-PAS

Upstream
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard & Peter Jørgensen. 

Efter at have været i gang med corona i næsten et år begynder der at tegne sig et billede af en pandemi, der bliver brugt kynisk i en politisk dagsorden. Det handler ikke om sygdom, folkesundhed og samfundssind – det handler om en ny verdensorden drevet frem af denne verdens mest magtfulde globalister. 

Uendeligt mange har fået et dårligere liv under corona – ikke på grund af sygdommen, men som følge af indskrænkningerne i deres frihedsrettigheder, herunder forsamlingsfriheden. 

Heldigvis begynder stadig flere at sætte spørgsmålstegn ved de mange restriktioner, der har ændret så manges liv radikalt. Det gør bl.a. Michael Schultz, Mikkel Kaastrup og Philip Brandt, der i en ny video diskuterer, hvad den nye epidemilov gemmer på. 

Præsentationen af videoen lyder som følger: 

”Er der overhovedet juridisk grundlag for nedlukningen af Danmark? Michael Schultz, erhvervsjurist, civiløkonom og fysioterapeut er talsmand for en gruppe jurister, der har udarbejdet en stærkt kritisk rapport. 

I dette interview kommenterer Michael Schultz, jurist Mikkel Kaastrup og Philip Brandt, folketingskandidat for NB, det nye epidemilovsforslag ud fra en juridisk, politisk og til dels sundhedsfaglig vinkel og påpeger nogle stærkt betænkelige formuleringer. 

Er der overhovedet baggrund for at kategorisere Covid19 som en farlig sygdom? Og hvis ikke, hvad bør konsekvensen så være?” 

***

Lyd- og billedkvalitet er dårlig, men indholdet sidder i skabet – og det er det vigtigste. 

Del artiklen her: