STADIG FLERE KRITISKE RØSTER GIVER DEN OFFICIELLE CORONA-FORTÆLLING MODSPIL

Michael Yeadon
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard & Peter Jørgensen.

Et stort antal danskere higer tilsyneladende efter at blive vaccineret med en sprit-ny vaccine, der skal bringe os tilbage til ’det nye normale’.

På NewSpeek bliver vi stadig mere skeptiske over for såvel de drakoniske statsindgreb som vaccine-euforien. Af den enkle grund, at der er så mange historier, der aldrig kommer i de statsstøttede medier og dermed ikke når den brede befolkning.

Så måske burde disse medier nu døbes om til ’de statsKONTROLLEREDE medier’?

Her kommer først et link til en artikel, hvis overskrift lyder: Ex-Pfizer Exec Demands EU Halt COVID-19 Vaccine Studies Over ‘Indefinite Infertility’ And Other Health Concerns:

https://www.zerohedge.com/medical/ex-pfizer-exec-demands-eu-halt-covid-19-vaccine-studies-over-indefinite-infertility-and

Rubrikken kan cirka oversættes til: Tidligere Pfizer leder kræver EU stop for Covid-19 vaccinestudier grundet i ikke-begrænset ufrugtbarhed og andre sundhedsmæssige bekymringer

***

Hvad NewSpeek hele tiden har ment og sagt: Vaccinerne er alt for hurtigt på banen. De er slet ikke testet for bivirkninger – så lyt / læs gerne her (igen).

***

Endnu et link til oplysning i Covid 19-diskussionen, der også maner til eftertanke:

https://www.bitchute.com/video/WoMqAkqXrClL/

Indrømmet – den er meget dramatisk, men indholdet svarer temmelig nøje til de informationer, en række andre kilder på platformen lægger frem.

***

Endelig et link til nok en video med Bill Gates:

https://www.instagram.com/p/CIj3F0Rlsqs/?igshid=209tpj6y9ddb

Hvad skal man tro? Hvad skal man mene? Bliver vi manipuleret, eller ser vi syner?

Foreløbigt fastholder vi retten til at være skeptiske – og kritiske – over for grundlovsbrud, forhastet lovgivning og magtbrynde.

Del artiklen her: