NewSpeek

SOLDATER INDSAT MOD STENKASTERE PÅ SJÆLLAND

(Foto: Hjemmeværnssoldater (foto: Forsvaret))

Del artiklen her:

Stenkast har gjort motorvejsbroer farlige for NATO.

I sidste uge passerede massevis af NATO-køretøjer igennem Danmark. De var på vej til årets store NATO-øvelse i Norge, der starter den 25. oktober og varer to uger.

“I alt 500 militærkøretøjer bemandet med britiske, tyske og franske soldater skal køre gennem Danmark fra Tyskland. Det sker i mindre grupper på 8-10 køretøjer ad gangen for at undgå for store trafikmæssige problemer,” skriver sn.dk

Hjemmeværnssoldater er i denne forbindelse blevet indsat på motorvejsbroer på Sjælland. Forsvaret har ikke uddybet den usædvanlige indsats, men det giver sig selv: Stenkastere med ikke-vestlig baggrund.

Gang på gang har det vist sig, at folk der har kastet sten mod bilister fra motorvejsbroer har ikke-vestlig baggrund. Og er der noget, som ikke-vestlige indvandrere ikke bryder sig om, er det NATO, der i mange indvandreres øjne bekriger deres mellemøstlige religion.

Det er derfor ikke svært at forestille sig, at netop NATO-køretøjer vil være et yndet mål for de frygtede stenkastere, der allerede har flere liv på samvittigheden.

En tidligere optælling viser, at der kastes sten fra broer og lignende hver 4. dag i Danmark.

Læs også:

DAGLIG TERROR: STENKAST MOD BILER HVER 4. DAG, 200 SAGER OM LØSNEDE HJULBOLTE OM UGEN

LØSNEDE HJULBOLTE, STENKAST FRA BROER OG AFBRÆNDTE BILER: DANMARK UNDER MASSIVT ANGREB FRA LAVTEKNOLOGISK JIHAD

TERROR ELLER DRENGESTREGER? 20 OVERLAGTE ANGREB PÅ BRANDFOLK NYTÅRSNAT

TYSK POLITI: MUSLIMER OPDRAGER BØRN TIL VOLD MOD VANTRO

Del artiklen her:
Exit mobile version