NewSpeek

SOCIALDEMOKRATIET INVITEREDE AL-QAEDA-SYMPATISØR TIL AT TALE OM “ANTI-RADIKALISERING”

(Foto: Mette Frederiksen (S))

Del artiklen her:

Socialdemokratiet inviterede til høring i Folketinget om “anti-radikalisering”. Blandt partiets inviterede talere var en al-Qaeda-sympatisør og en “integrationskonsulent”, som ikke vil tage afstand fra drab på vantro.

Socialdemokratiet har et tæt forhold til det muslimske miljø i Danmark. I 2009 viste en måling blandt muslimske vælgere, at 58,3 procent af dem ville stemme på Socialdemokratiet. En måling fra 2010, viste, at såfremt kun vælgere med rødder i Pakistan, Tyrkiet, Somalia, Eksjugoslavien, Iran, Irak, Libanon eller Palæstina kunne stemme, ville Socialdemokratiet have 94 mandater i Folketinget. Indvandring af personer med muslimsk baggrund er således i overvejende grad import af stemmer på Socialdemokratiet.

Faktisk er det sådan, at havde det ikke været for de muslimske vælgere, var Helle Thorning-Schmidt (S) aldrig blevet statsminister. Kun 8.483 stemmer afgjorde valget dengang i 2011, hvor Thorning blev statsminister. Der bor over 250.000 muslimer i Danmark, hvoraf titusinder er stemmeberettiget.

Læs også: ØNSKER SOCIALDEMOKRATIET AT BEHOLDE BLASFEMIPARAGRAFEN FOR AT FÅ MUSLIMSKE VÆLGERE?

Det er derfor ikke så underligt, at Socialdemokratiet ved kommunalvalget opstillede en meget lang række af ikke-vestlige kandidater rundt om i landet. Ikke-vestlige kandidater er selvsagt magneter for det stærkt stigende antal vælgere med ikke-vestlig baggrund.

Noget tyder på, at Socialdemokratiet har en blind plet, når det gælder islamiseringen af samfundet. Partiet kæmpede en brav kamp for at beholde den nu fjernede blasfemilov § 140, der forbød afbrænding af Koraner. Og en meget lang række socialdemokratiske kommuner har de senere år givet byggetilladelse til radikale moskeer.

Læs også: AFSLØRING: KOMMUNE SAMARBEJDER MED ISLAMISK SHARIA-FORENING OM NY MOSKÉ

Senest inviterede partiet d. 23. november 2017 til en høring i Folketinget om “anti-radikalisering”. Med til høringen havde partiets kulturordfører Troels Ravn inviteret muslimerne Katina Ali Rasmussen og Nagieb Khaja som talere.

(Foto: Terrororganisationen Al-Nusra i Syrien, der ifølge Socialdemokratiets ekspert i “anti-radikalisering” ikke er terrorister)

NewSpeek har tidligere afsløret, at Katina Ali Rasmussen nægter at tage afstand fra muslimernes profets opfordringer til drab på vantro. Og at Nagieb Khaja sympatiserer med den blodtørstige terrororganisation al-Nusra, den syriske gren af al-Qaeda. “Der kan ikke sættes lighedstegn mellem at være Syrien-kriger og det at være terrorist. I sammenhæng med Syrien og Jabhat al-Nusra kan man ikke sætte lighedstegn mellem at kæmpe for al-Qaeda og at ville begå terror,” mener han.

NewSpeek kan nu også afsløre, at Nagieb Khaja arbejder for den stærkt islamistiske TV-kanal al-Jazeera. Al-Jazeera finansieres af terror-staten Qatar, der også støtter terrororganisationerne Det Muslimske Broderskab og Taliban. Broderskabets motto er “Allah er vores mål, koranen er vores grundlov, profeten er vores leder, jihad er vores vej, død for Allah er vores ønske. Allahu akbar.” Kanalens meget populære program er Sharia and life, hvis vært er selveste Yusuf al-Qaradawi, Det Muslimske Broderskabs åndelige overhoved. Al-Jazeera arbejder døgnet rundt på at radikalisere muslimer verden via sin satellit-kanal. At arbejde for al-Jazeera svarer lidt til at arbejde for nazi-Tysklands propaganda-minister Goebbels.

Læs også: VENSTREFLØJENS AFGRUNDSDYBE HYKLERI

Nagieb Khaja har på TV2 forsøgt at tegne et mere positivt – ja, nærmest romantisk – billede af terrororganisationen Taliban:

“Jamen, der er en ret stereotyp opfattelse af, hvad en talebaner er. Det er typisk en meget blodtørstig type, en type som er desperat efter at dø, efter at komme i paradis. Det er folk, som ikke vil fremskridt. De vil ikke have pigeskoler for eksempel. De mennesker, jeg mødte, de fleste af dem i hvert fald, de svarede ikke til det billede, som vi har af det. Det var helt almindelige afghanere. Det var bønder, det var forretningsdrivende, det var folk med håb og drømme, det var folk, som også var forelskede, som ikke kunne få deres udkårne, så det billede jeg fik af dem, kan man sige – var meget afdæmoniserende. … de fleste af dem har ikke sluttet sig til taleban af ideologiske årsager. De har sluttet sig til dem, fordi de tilfældigvis bor i det område her,” mener Nagieb Khaja.

(Foto: Nagieb Khaja, journalist og aktivist (Youtube))

Nagieb Khajas afdramatiserende kommentar om Taliban faldt i forbindelse med al-Jazeeras dokumentar om de Qatar-støttede terrorister. I dokumentaren høres bl.a. følgende ordveksling:

“Al Jazeera: Hvad laver I, når I ikke laver Jihad?

Talebaner: For eksempel landbrug, men vi laver mest Jihad.”

Så vidt Socialdemokratiets “anti-radikaliseringseksperter”.

Video: NewSpeek har tidligere afsløret en video fra Socialdemokraternes vælgermøde i Brabrand, hvor man fejrede optakten til kommunalvalget d. 21. november. Videoen viste, at der ikke var nogen danske deltagere ved det ret eksotiske valgmøde (kopi her):

Del artiklen her:
Exit mobile version