SLUTNINGEN PÅ USA’s VERDENSDOMINANS

Lavrov
Del artiklen her:

[NewSpeek har fået tilsendt en oversættelse af et referat af en tv-udsendelse med den russiske udenrigsminister Sergej Lavrov]

(Karl Richters referat af tv-udsendelse med den russiske udenrigsminister, Sergej Lavrov).

Vi kan efterhånden begynde at se klart. Brikkerne i puslespillet samles og former et helhedsbillede. Den russiske udenrigsminister, Lavrov, har her i eftermiddag på russisk TV, “Russia 24”, til almindelig overraskelse erklæret, at krigen i Ukraine har endnu et mål, uden at de vestlige medier har nævnt det med en lyd. Vi vil med “vores særlige operation sætte en stopper for den tankeløse ekspansion og USA’s totale dominans af verden, en dominans, som krænker international lov” (https://m.ura.news/1052544901)

Lavrov omtalte de amerikanske aktioner i Kosovo og Irak som eksempler på sådanne amerikanske krænkelser af international lov. Kortene er nu lagt på bordet, og alle ved fremover, på hvilken side den enkelte står, og må tage ansvar for sit valg og dets konsekvenser.

Vi er bekendt med de mål, der stiles hen imod efter sundhedskrisen. Hvis man lader sig stikke uden at stille spørgsmål, er det på eget ansvar, og man må tage konsekvenserne. Og sådan er det. Siden i eftermiddag er det officielt bekendtgjort, at ingen kan undlade at tage en beslutning. Det vil sige, at man enten er på de kriminelle globalisters side [Lavrov henviser her til USA], eller også er man ikke. Der er ingen grund til at debattere det længere.

***

Hvad er i spil
I de seneste uger har velmenende aktivister gentaget flere gange, at krigen i Ukraine ikke er deres, og at vi hellere skulle bekymre os om Tyskland. Men det er ikke tilstrækkeligt.

Verdens fremtid er på spil i Ukraine, uanset krigens varighed og en mulig forhandlingsløsning, hvilket kun vil trække selve konflikten ud. Men “bagmændene”, uanset om de hedder Alexander Dugin eller Francis Fukuyama, er fuldstændig enige om, at udfaldet af konflikten vil blive afgørende for den fremtidige globale situation. Enten vinder Vesten, eller også gør den ikke, og så vil Rusland, Kina og Eurasien sammen blive herrer over situationen. I det tilfælde vil udfaldet af krigen være meget vigtigt for vores egen fremtid. Da Tyskland i øjeblikket hverken har midler eller vilje til at indtage en neutral holdning, vil landet uundgåeligt komme til at deltage i en konfrontation mellem blokkene og tage konsekvenserne på den ene eller den anden måde. 

Den, som intet gør, støtter amerikansk hegemoni
Stillet over for dette må enhver positionere sig før eller siden og forklare hvilke konsekvenser af aktionen, de foretrækker, og de konsekvenser de gerne vil skåne landet for. Den, som intet gør – og den, som støtter Ukraine – støtter amerikansk hegemoni med de “vestlige værdier”, med plyndring af verden for Big Money. Den person støtter også, at Tyskland forbliver et knudepunkt for amerikanske angrebskrige i hele verden og bliver målet for eventuelle militære angreb fra enhver modstridende part. Han støtter også Europas økonomiske selvmord, som har fulgt en sindssyg energipolitik og absurde sanktioner. Han støtter de vestlige eliters sataniske dagsorden, som ses i ødelæggelsen af familien, af vores sundhed og vores fysiske integritet og udviskning af den personlige identitet (gennem “transhumanisme”).

Lad os sige, at Rusland IKKE deltager i “Great Reset”. Rusland, Kina og Eurasien repræsenterer til gengæld slutningen på den amerikanske dollars dominans, fremkomsten af en sand multipolær verdensorden med respekt for de traditionelle værdier som familien, landet og identiteten, og vi afviser alle former for vestlig liberal dekadence, som i virkeligheden er en “dødskultur”. I foråret 2020 erklærede Putin, at så længe han var ved magten, ville der ikke blive indgået ægteskab mellem homoseksuelle, hvilket var en udmelding blandt flere andre.

Javist er der flere grålige nuancer. Lande som Rusland og Ungarn har også implementeret denne globale iscenesættelse af “sanitær indespærring” nogle gange ved at vedtage drastiske foranstaltninger, og Kina har praktiseret endnu mere tvang.

Kina har et af de mest rigide sundhedssystemer i verden
Især Kina med sit sociale kreditsystem har et af de mest rigide sundhedssystemer i verden, men det er ikke nødvendigvis en model for os. Ingen bør heller være naive mht. Rusland, for ingen skal forvente, at Rusland “befrier” nogen. Men hvis Rusland skubbede Amerika ud af Europa, ville det allerede været et kvantespring for vores del af verden, hvor konsekvenserne godt nok ville være svære at forudsige og især for den overordnede magtfordeling.

I grunden er det ret enkelt. Amerikanerne har endnu svært ved at acceptere, at de ikke længere spiller på første hold. Kina har erstattet USA som verdensmester i eksport, dollaren taber terræn med stormskridt (hvilket forklarer Vestens vanvittige krigsstormløb, som nu bruger de ulykkelige ukrainere for at opnå egne mål).

Indien og Saudi Arabien er ved at gå over til rublen som betalingsmiddel, og i Europa tager Orban de første skridt i samme retning. Og endelig råder Rusland og Kina over hypersoniske våben, men ikke USA, der således rykker ned i anden division. Det har de lige nu svært ved at acceptere. Nogle små militære nederlag af en slags, men også af monetær karakter kunne muligvis få dem til at forstå, at de ikke har mere at gøre i Europa. Biden er ikke tilstrækkelig dum til at risikere en atomkrig på grund af Ukraine, hvilket dog ikke vil sige, at der ikke kan blive tale om taktisk brug af atomvåben i Europa.

Europa eller EU vil gå aktivt mod en opløsning
Europa eller EU vil gå aktivt mod en opløsning i de kommende måneder, om et år eller i løbet af tre år højst. Putin er endda ikke begyndt at lukke for gassen endnu og fortsætter med at række Vesten hånden.

Eurokraterne i Bruxelles er dumme nok til at skyde sig selv i foden. Europa står for at opleve et blodigt og turbulent interregnum, og det kan bytte ét hegemoni ud med et andet, men at vende tilbage til egen styrke er der ikke tegn på. Imidlertid kan katastrofen åbne nye veje, som endnu ikke er mærkbare i dag. I mellemtiden kan det være, at Europas værdier – de rigtige værdier – bliver bedre forstået i Moskva end i Bruxelles og Washington.

Kilde : Facebook/Karl Richter

via Euro-Synergies

https://www.mid.ru/en/foreign_policy/news/1808917/?lang=fr

Interview de Sergueï Lavrov, ministre des Affaires étrangères de la Fédération de Russie, à la chaîne de télévision Rossiya, Moscou, 11 avril 2022 – The Ministry of Foreign Affairs of the Russian Federation – mid.ru

The Ministry of Foreign Affairs of the Russian Federation MFA Russia . РУС EN DE FR ES PT 中文 عربية /en/another_languages

www.mid.ru

Sergueï Lavrov : l’intervention russe en Ukraine vise à mettre fin à l’hégémonie américaine

Del artiklen her: