NewSpeek

SKINNET BEDRAGER

Bitcoin
Del artiklen her:

Af Steffen Sølling.

Tror du, at Black Lives Matter primært handler om, at sortes liv også er vigtige?

Tror du, at AntiFa primært handler om at være Anti Fascist?

Tror du, at Bitcoin (BTC) fungerer som beskrevet af Bitcoins opfinder Satoshi Nakamoto?

Hvis du svarer ja på nogen af ovenstående, er du ikke dykket ned i substansen.

***

Jeg er primært ekspert i Bitcoinopfindelsen og kan fortælle, at Bitcoinopfindelsen i dag reelt eksisterer i den blockchain, der også kaldes Bitcoin Satoshi Vision, også kendt som Bitcoin SV eller blot BSV.

BTC er ved hjælp af mediemanipulation mm. blevet kapret af eksisterende mellemmænds konkurrerende interesser, der modarbejder Satoshi Nakamotos vision om et billigt og effektivt Peer-to-Peer elektronisk betalingssystem, som kan skalere til at kunne bruges af alle på kloden.

***   

Til orientering:

”1. Introduktion

Handel på internettet er kommet til at bero udelukkende på finansielle institutioner, der fungerer som betroede tredjeparter til at behandle elektroniske betalinger. Mens systemet fungerer godt nok til de fleste transaktioner, lider det stadig af de iboende svagheder ved den tillidsbaserede model. Helt ikke-reversible transaktioner er ikke rigtigt mulige, da finansielle institutioner ikke kan undgå at mægle tvister.

Omkostningerne ved mægling øger transaktionsomkostningerne, hvilket begrænser minimal praktisk transaktionsstørrelse og afskærer muligheden for små uformelle transaktioner, og der er en bredere omkostning i tabet af evnen til at foretage ikke-reversible betalinger for ikke-reversible tjenester.

Med mulighed for tilbagebetaling breder behovet for tillid sig. Handlende skal være på vagt over for deres kunder og besvære dem for at få mere information, end de ellers ville have brug for. En vis procentdel af svindel accepteres som uundgåelig. Disse omkostninger og betalingsusikkerhed kan undgås ved fysisk tilstedeværelse ved at bruge fysisk valuta, men der findes ingen mekanisme til at foretage betalinger over en kommunikationskanal uden en betroet part.”

Oversat fra:    

 

Oprindeligt blev whitepaperet publiceret på https://bitcoin.org/bitcoin.pdf. Den hjemmeside kontrolleres i dag af en tilhænger af BTC, der kalder sig Cøbra.

Dr. Craig Wright, der er hovedpersonen bag Bitcoin Satoshi Vision, har copyright på Bitcoin’s whitepaper, som han skrev under pseudonymet Satoshi Nakamoto.

Dr. Wright publicerer whitepaperet på https://craigwright.net/bitcoin-white-paper.pdf. Sidstnævnte har samme indhold som det oprindelige paper, men nu er Craig Wrights navn og hjemmeside inkluderet i begyndelsen.

Del artiklen her:
Exit mobile version