SKADER PÅ HJERTEMUSKLEN HOS EN UD AF 35 ‘VACCINEREDE’

Campbell
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz.

Schweizisk forskning med 777 deltagende forsøgspersoner viser, at mRNA-‘vaccinen’ forårsager skader på hjertemusklen – også hos individer uden symptomer.

En ud af 35 af de 777 forsøgspersoner, som var under medicinsk overvågning før under og efter perioden med 2 vaccinationer og en booster viste forhøjet niveau af troponin.  Dette viser, at der er inflammation af hjertemusklen.

Specifikt rettet mod at afsløre omfanget af skader på hjertet

Dr. John Campbell rapporterer om undersøgelsen, som igen får den gode mands følelser bragt i kog. Havde Campbell, som selv i god tro lod sig vaccinere, vidst, at denne indsprøjtning kunne resultere i skader på hjertet hos én ud af 35, var han løbet langt væk. Den eneste grund til at acceptere en så stor risiko med en medicinsk behandling ville være, hvis alternativet var den sikre død, udtaler han.

Den schweiziske undersøgelse var specifikt rettet mod at afsløre omfanget af skader på hjertet. Campbell betegner undersøgelsen som meget veludført og lægger vægt på, at ingen af forskerne har erklærede intere$$ekonflikter.
Alene risikoen for skader på hjertet overgår i ekstrem grad alt, hvad man normalt ville acceptere af alvorlige bivirkninger ved et medicinsk produkt – det er fuldstændig ovenud af skalaen, som Campbell kalder det. Og vi skal så huske på, at dette kun er problemer med hjertet – tænk engang på alle de andre organer, der kan være skadet af mRNA-indsprøjtningen.

Overdødelighed

Det er intet under, at vi nu ser overdødelighed i alle lande med høj COVID-19-‘vaccinations’-rate, og at mange af de ekstra dødsfald er såkaldte SADS (Sudden Adult Death Syndrome).
Dr. Campbell læser op fra sin store medicinske håndbog, som slår fast, at ‘hos de fleste patienter med inflammation af hjertemusklen er problemet selv-begrænsende, og den umiddelbare prognose er rigtig god, MEN! Død kan forekomme på grund af ventrikulær arytmi eller hurtig progressivt hjertesvigt’ – formentlig det fænomen, vi har set hos unge atleter, der pludselig falder om med hjertestop.

Kun hvis den sikre død var alternativet

Siden 2020 er det som om, vi har levet i et mareridt, vi ikke har udsigt til at vågne op fra. Hver dag byder på nye bizzare begivenheder, hvor man tænker, er dette virkelighed eller en syg horror-film?

Flere milliarder mennesker er blevet narret ind i dette medicinske forsøg, som altså kun skulle være accepteret, hvis den sikre død var alternativet. Vi ved, at den sikre død på ingen måde var alternativet, da fatalitetsraten for COVID-19 ikke er større end for den almindelige influenza.

Del artiklen her: