SANDHEDEN OM HVORDAN COVID-19 ER BLEVET BRUGT POLITISK? 
SE DISSE 2 VIDEOER – FØR DE BLIVER FJERNET!

MetteF
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

NewSpeek fortsætter lystigt med at informere om alt det, der sjældent eller aldrig når DR, TV2 – eller Politiken.  Der – forstå det, hvem der kan – er gået hen og blevet den største avis i Danmark med 497.000 ugentlige læsere. 

I parentes bemærket: Ret skal være ret. Politiken har virkeligt skarpe penne, ikke mindst på kultursiderne, men det ændrer ikke det faktum, at Politiken er et blad, der skriver for menigheden. En avis, der har gjort ubodelig skade ved at mørkelægge de katastrofale konsekvenser af indvandringen med anekdotisk journalistik. En tilvandring, der reelt betyder, at det danske folk vil blive først udtyndet, siden udraderet. De statistiske fremskrivninger taler deres tydelige sprog. 

Det er også synd at sige, at Politiken har bidraget til at nuancere debatten om Covid-19. Mikrofonholder-for-diktatoren er nok et mere korrekt udtrykt. 

Til sagen: Dagens Covid-19-indslag 

Til sagen – og NewSpeeks opdatering på de faktiske forhold i corona-industrien. 

Her først en video, der tager et tilbageblik på det seneste år. Og ja, videoen er skarpvinklet til fordel for kritik-positionen, men i betragtning af væg-til-væg-bombningen 24syv i de statsbetalte medier PRO den officielle corona-fortælling, ikke mindst i DR, må modvægten vel siges at være ok.  

Der er et kæmpebedrag i gang på verdensplan – faciliteret af de store, landsdækkende massemedier. 

Og ja, der ER en sygdom. Og ja, den ER farlig for gamle og svækkede (ringe immunsystem), men Covid-19 bliver brugt politisk, og det sker over den ganske klode.
Hvordan det er lykkedes at holde så mange mennesker i uvidenhedens mørke så længe er ikke helt så forunderligt, som det måtte lyde i første omgang. Såvel Aldous Huxley som George Orwell har givet os de nødvendige kort på hånden til at forstå, hvad der foregår, med deres profetiske romaner ”Fagre nye verden” og ”1984”. 

Nürnberg-retssag på vej
Her kommer så belønningen, hvis du har klaret at stå den første video igennem. For modstanden vokser ’derude’. Det ved man selvfølgelig igen-igen ikke, hvis man alene orienterer sig i de statsbetalte medier.  

Når der først for alvor går hul på de manipulationer, magthaverne har gang i (WHO (Fauci), FN, EU, Big Pharma, Big Tech (Facebook, Google, YouTube m.fl.), tja, så kommer sandheden forhåbentligt for en dag. I den brede offentlighed vel at mærke. 

***

Et godt råd: Vent med ’vaccinerne’, til de er blevet ordentligt testet. Big Pharma har KÆMPE økonomiske interesser på spil, og en ting er sikker: De er f—— ligeglade med bivirkningerne. De har nemlig sikret sig, at de ikke kan stilles til regnskab i form af erstatninger til skadelidte – og efterladte! 

Del artiklen her: