SÅ FIK DE RAM PÅ STØJBERG

Inger Støjberg
Del artiklen her:

Af Lars Hedegaard. 

Da det nu står klart, at både Venstre (med enkelte undtagelser) og De Konservative går ind for en rigsretssag mod Inger Støjberg, er der grund til at erindre, hvad sagen materielt set handler om. Den handler om børnesex, som det var Støjbergs ministeransvar at forhindre. At hun måske har lavet fejl, kan ikke overskygge dette faktum.

Taberne er Venstre og Konservative

Folketinget er ikke en domstol. Dets afgørelser er politiske, og i en politisk proces er der som hovedregel vindere og tabere. Blandt taberne er Venstre og Konservative, der står tilbage med et blakket omdømme. Hvis de nogensinde skulle bryste sig af at forsvare “danske værdier”, vil det fremkalde hovedrysten i store dele af befolkningen. Socialdemokratiet og venstrefløjen kan hovere, men hvor længe?

Hvordan vil det gå med deres troværdighed, hvis de ikke stemmer for en rigsretssag mod Mette Frederiksen, der i mink-sagen åbenlyst handlede uden lovgrundlag? De vil selvfølgelig sige, at hun gjorde det i den bedste mening, men gjorde Støjberg ikke også det?

Vinderne er imamerne

Støjberg-sagens egentlige vindere er imamerne, der er tilhængere af en ideologi, som forsvarer sex med piger på ni. De kan nu glæde sig over, at deres indflydelse er blevet så massiv, at danskere trækker hinanden i retten for at have sat en kæp i Muhameds hjul.

På vinderholdet er også de talende klasser og deres medier, hvis hjerter banker for islam, og som i årevis har luret på en chance for at komme af med Støjberg. Se, hvordan de formeligt savler af skadefryd på fjernsynet, mens de bedyrer deres omsorg for retsstaten.

Processen mod Inger Støjberg kommer til at sætte skel i Danmarks politiske historie, idet den markerer Danmarks endelige knæfald for islam.

Del artiklen her: