SÅ ER DET SLUT!

Pepperspray
Del artiklen her:

Af Tabita Wulff.

Så er det slut med at eje en tryghedsskabende peberspray. Det måtte jo komme. Med Pia Kjærsgaard som bannerfører fik et smalt borgerligt flertal en skrabet tilladelse til peberspray i hjemmet indført i 2019, kun hjemmet ikke uden for døren, ikke uden for opgangen, slet ikke på gaden.

Disse undtagelses-stasilove blev forlangt af politiforbundets formand Claus Oxfeldt, der nyder rollen som skygge-justitsminister højere end at kæmpe for medlemmernes løn- og arbejdsvilkår. Pape måtte bøje sig, ordningen er latterlig svag, men bedre end ingenting, så tak til Pia Kjærsgaard og Pape.

Så, hvorfor brokke sig over, at en ny svag og doven justitsminister føjer sig og lægger sig fladt ned for en underlig fagforeningsmand, hvis medlemmer ikke er i stand til at beskytte danskerne?

Argumentet er, at der ikke har været sager med peberspray i hjemmet. Det er nok fordi, de kriminelle ikke lige vader ind over dørtærsklen, der kunne jo komme en hund eller et velfortjent sprøjt!

Argument 2: kun kriminelle køber peberspray, siger Hækkerup. Hvem har fortalt ham det? Oxfeldt?

Hvad gør man ikke for to minutters berømmelse?

Fredag havde den uendeligt kedelige TV-avis i DR et interview med en ekspedient i en unavngiven forretning, der triumferende pralede med, at han ikke solgte peberspray mere. Han pegede på en tom hylde og påstod at kunderne var kriminelle. Hvad gør man ikke for to minutters berømmelse?

De kriminelle behøver bare at forære sig selv og familierne en tur syd for grænsen, hvor det er lovligt at sælge peberspray, mage til elendig journalistik? Og nu skal alle ejere så destruere deres lovlige peberspray, fordi nu er den ulovlig, og har du en, koster det 3.000 i bøde.

En peberspray er et forsvarsvåben

Borgerlige, lov os at genindføre en ordentlig lovgivning om peberspray, når I igen får magten – forhåbentligt snart. For en peberspray er ikke et angrebsmiddel, men et forsvarsvåben i en sort kriminel tidsalder, hvor politiet er magtesløse og militæret sendt til Afrika, og hvor nye horder af migranter vil invadere landet om et øjeblik.

Del artiklen her: