RUSLAND VIL IKKE TILLADE UDBRUD AF TREDJE VERDENSKRIG, SIGER MEDVEDEV

Medvedev
Del artiklen her:

[NewSpeek har fået en dansk oversættelse tilsendt af en følger. Den franske kilde står efter teksten.]

***

Dmitrij Medvedev, vicepræsident for Det Russiske Sikkerhedsråd, har erklæret, at Rusland ikke vil tillade udbruddet af en tredje verdenskrig.

Rusland vil ikke tillade udbruddet af en tredje verdenskrig, og i tilfælde af et angreb er Rusland parat til at reagere i overensstemmelse hermed, sagde næstformand for sikkerhedsrådet, Dmitrij Medvedev.

“Arsenalet af moderne, pålidelige og effektive våben i dag afkøler ambitionerne hos dem, som er parate til at starte tredje verdenskrig med deres egne hænder og med andres. Vi vil ikke tillade en sådan situation. Men vi er forpligtede til hele tiden at minde Dem om, at i tilfælde af et angreb mod vort land, er vi i stand til at give et øjeblikkeligt og kraftigt svar. Tilsidesæt derfor enhver trang til aggressioner, som truer Rusland”, sagde han på Telegram-kanalen. 

Tirsdag besøgte han Institut for Teoretisk og Matematisk Fysik i RFNC-VNIIEF i Sarov og holdt et møde om perspektiverne for udviklingen af The National Center for Physics and Mathematics.

Instituttets hovedopgave er at udvikle nye metoder og nye matematiske programmer hovedsageligt med interesse for komplekse russiske atomvåben, men også for andre områder. Instituttets matematiske grundlag med tilgængeligt software er et af de mest effektive i Rusland.

source: Ria Novosti

Kilde: 

https://reseauinternational.net/la-russie-ne-permettra-pas-le-declenchement-dune-troisieme-guerre-mondiale-declare-medvedev/

Del artiklen her: