NewSpeek

RETTELSE: ANTALLET AF VOLDTÆGTER ER STEGET MED HELE 196 PROCENT!

Del artiklen her:

I sidste måned påstod NewSpeek, at antallet af voldtægter siden Lars Løkke Rasmussens (V) tiltrædelse som statsminister er steget 124 procent. Det var desværre forkert.

NewSpeek har flere gange påpeget den voldsomme stigning i kriminalitet, herunder vold og voldtægter, som er sket siden statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) brød et centralt valgløfte og straksåbnede for migranter og flygtninge til Danmark.

Med Løkkes partikollega Søren Pind som justitsminister måtte danskerne se trafikken stå stille på motorvejen op gennem Sjælland, fordi en handlingslammet regering ikke kunne gøre andet end at lade illegale til fods mod Sverige spærre vejen.

Læs også: ISLAMISERINGEN AF PARIS: STORE OMRÅDER ER NU UDEN KVINDER PÅ GADEN

Siden da er danskernes sikkerhed styrtdykket og terrorafspærringer – populært kaldet koranklodser – er skudt op overalt. Særligt er Venstre-regeringens, og senere VLAK-regeringens, udlændingepolitik gået ud over kvinder.

NewSpeek fortalte i sidste måned, at voldtægter var steget 124 procent. En fejl betyder dog, at beregningen var lavet således, at den tog udgangspunkt i det kvartal, hvor Løkke allerede var blevet valgt. Det eneste rigtige er selvfølgelig at sammenligne med perioden umiddelbart før, nemlig foråret 2015. Her var antallet af voldtægter ifølge Danmarks Statistik 78 i kvartalet mens det nu, ligesom tidligere beskrevet, er 231. Det virkelige tal er desværre endnu højere. Det skyldes, at der indenfor sexualforbrydelser er et meget højt mørketal. Årsagen er, at mange kvinder ikke anmelder overgrebene på grund af skam eller fordi, de ikke ønsker at gennemgå medicinske undersøgelser og pinsomme politiforhør, alt for ofte blot for at blive ydmyget ved, at gerningsmanden ikke fanges.

Læs også: VENSTREFLØJENS AFGRUNDSDYBE HYKLERI

Dette er en stigning på uhyggelige og historiske 196 procent på kun to år! Der begås altså næsten tre gange så mange voldtægter nu, sammenlignet med perioden før Lars Løkke Rasmussens tiltrædelse som statsminister. Og som man kan se på Danmarks Statistiks grafik nedenfor, er kurven stærkt stigende.

En opgørelse (se nedenfor) fra Danmarks Statistik viser også, at stigningen i voldtægter skete simultant med stigningen af opholdstilladelser til flygtninge og deres familiemedlemmer. En rapport fra Justitsministeriet konkluderer desuden, at “Der er en klar overrepræsentation af indvandrere fra ikke-vestlige lande, når man ser på statistikken over dømte voldtægtsforbrydere.”

NewSpeek beklager selvfølgelig fejlen. Nu må vi se, om politikerne også beklager deres.

Del artiklen her:
Exit mobile version