RELIGION ELLER POLITIVOLD? BRUTAL NEDSKYDNING AF UBEVÆBNET KVINDE: GÆT POLITIMANDENS RELIGION…

Del artiklen her:

(Foto: Mohamed Noor med to kvindelige trosfælder (tv.) og den dræbte Justin Damond (th.))

Danske og internationale medier råber “politivold” i en sag om en ubevæbnet australsk kvinde, som blev skudt af en politimand i USA. NewSpeek bringer hidtil ukendt information om sagen.

Den smukke yogainstruktør Justin Damond, tilflytter fra Australien, blev slået ihjel af en amerikansk politibetjent, efter at hun havde tilkaldt politiet grundet mistanke om et seksuelt overgreb i nabolaget. Damond var ubevæbnet og kun iklædt sin pyjamas, da politimanden ankom til stedet.

Af ukendte årsager havde betjenten slukket de kropskameraer, som politiet i den stat normalt bærer. Og af ukendte årsager skød han den blonde australier. Ikke bare én gang, men gentagne gange skød han den hjælpeløse kvinde.

Det viser sig nu, at betjenten, Mohamed Noor (40), er muslim og Minnesotas første somaliskfødte politimand. Ved Noors ansættelse i politiet skrev den lokale borgmester en hyldest til ham på Facebook, og flere hundrede mennesker mødte op på hans første arbejdsdag for at lykønske ham. En stor bedrift for en person fra en religiøs minoritet, der normalt har svært ved at klare sig godt i vores højteknologiske videnssamfund.

Noor er altså vokset op med en religion, der påbyder drab på kvinder, der ikke dækker sig til og vantro generelt.

Forud på hans mord på Justin Damond var der indgivet hele tre klager over Mohamed Noor.

Del artiklen her: