NewSpeek

REFLEKSIONER I FORLÆNGELSE AF NOK ET PRESSEMØDE OM COVID

Vaccine
Del artiklen her:

Af Flemming Møller. 

På pressemødet den 1. december i Statsministeriet fik vi at vide: “Vaccinerne er supervåbnet. Det er det, der skal bringe os helskindet igennem denne vinter, sagde direktør for Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm, mens et enslydende budskab kom fra direktør i Statens Serum Institut Henrik Ullum.”, som man bl.a. kan læse her: Mette Frederiksen opfordrer kraftigt til at tage imod det tredje stik

Hvis man vil se pressemødet, så klik her. 

 Okay – vi borgere er i trygge hænder, fordi politikerne passer på os. Der er ikke noget at bekymre sig om. Alt er i den skønneste orden takket være supervåbnet i form af “vaccinerne”, som politikerne bruger som et mantra – godt hjulpet på vej af en ukritisk dikkende lammehale-presse.

Politikerne og meget store dele af pressen tror åbenbart, at det blot er et spørgsmål om tid, før alle i befolkningen lader sig indsprøjte med en eksperimentel genterapi- væske indeholdende Grafen Oxide, som hos dyr har vist at have særdeles negative vedvarende konsekvenser.

Så er spørgsmålet blot, hvordan det går med dem, der så er blevet “vaccineret”?

Statistikken taler sit tydelig sprog
Statistikken taler sit tydelige sprog. De “vaccinerede” bliver mindst lige så ramt som dem, der har sagt nej tak til stikkene. Alt sammen noget som gennem mere end et år er blevet forudsagt igen og igen af førende internationale forskere verden over.

Man har kort fortalt med udbredelsen af disse “vacciner” skabt et større problem, end hvis man havde forebygget massivt gennem anvendelsen af stærke vitaminer samt mineraler.  Og ellers havde brugt gennemprøvede medicinske præparater, der har vist sig særdeles effektive og ovenikøbet koster en brøkdel i forhold til “vaccinerne”. 

Jf. fx  https://drdannielleblumenthal.wordpress.com/2020/12/17/how-dr-zelenko-treats-covid19-patients-not-standard-medical-advice-shared-in-the-public-interest/ 

 Der er utallige historier fra hele verden om, hvordan vaccinerede er blevet ramt af Covid-19. Her blot et enkelt eksempel fra Norge: Næsten alle smittede ved norsk julefrokost var vaccineret.  

Jeg spørger mig selv: Hvor længe skal det være muligt for de mange politikere verden over uansvarligt og kriminelt at reducere sig selv til skattefinansierede gummistempler for den farmaceutiske industri? 

Til ubodelig skade for dem, der stemte på disse korrupte og/eller fuldstændigt uvidende politikere blottet for almindelig moral og oprigtig god vilje.

Del artiklen her:
Exit mobile version