NewSpeek

PROFESSOR I ØKONOMI LAVER VACCINE-RAPPORT

Skidmore
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz. 

Professor Mark Skidmore er kendt for at have opdaget de 21 billioner dollars, der på mystisk vis er passeret igennem 2 amerikanske ministerier uden være gjort rede for. Skidmore har nu kastet sig over et andet problem, som også har at gøre med manglende gennemsigtighed og korruption hos offentlige instanser, nemlig omfanget af vaccineskaderne, der holdes hemmeligt. 

Vi har set forskellige estimeringer af omfanget af vaccineskader og død baseret på forskellige kilder og metoder. Prof. Skidmore har udført sin egen forskning, som han kommenterer på her. 

Skidmores analyse er baseret på en rundspørge blandt 3000 amerikanere, som er udvalgt, så de kan betragtes som repræsentative for hele befolkningen. Her er et par af de interessante konklusioner fra analysen:

300.000 amerikanere er formentligt døde pga. vaccinen

300.000 amerikanere er formentlig døde pga. vaccinen, hvilket er mange flere end de offentlige tal antyder. Rundspørgen viser interessant nok, at kun ca. 50% af amerikanerne har taget indsprøjtningen. 

24% af de adspurgte kender nogen, der har haft et betydeligt helbredsproblem pga. vaccinen, hvilket antyder, at vaccineskader er af et ufatteligt stort omfang.

Prof. Skidmores videnskabelige rapport kan findes her. 

Skidmore efterlyser videnskabelig efterforskning angående vaccineskader og død, så vi kan få et overblik over de omfattende negative effekter af mRNA-vaccinerne.

Det er værd at bemærke, at Michigan State University, hvor Skidmore er professor, på trods af officielt at være uenig med ham i hans synspunkter, har bakket op om hans forskning i erkendelsen af, at vi må og skal have en åben videnskabelig debat om vaccinernes skadelige virkninger.

Del artiklen her:
Exit mobile version