NewSpeek

PROFESSIONSSKOLE SAMARBEJDER MED ISLAMISTER

Del artiklen her:

Professionsskolen Metropol har i en årrække tjent penge på at udleje deres lokaler til radikale islamistiske hadprædikanter. Det fremgår af en aktindsigt som Center for Analyse af Politisk Islam har fået.


 Af Nicolai Sennels

Professionsskolen Metropol, der bl.a. uddanner fysioterapeuter og sygeplejesker, blev for nyligt afsløret i at udleje lokaler til et foredrag med islamisten Kamal El Mekki.

El Mekki går ind for slavehold og at muslimer som forlader islam, skal dræbes.

Metropol aflyste dog i sidste øjeblik kontrakten med arrangøreren, den radikale organisation AlMaghrib, med begrundelsen, at El Mekki ikke er i overensstemmelse med Metropols værdier.

En aktindsigt indhentet af Center for Analyse af Politisk Islam, Capis.dk, viser nu, at Metropol gennem flere år har tjent gode penge på at hjælpe islamistiske foreninger med at udbrede radikal islam.

Metropol indtil videre tjent i alt 84.278 kr. på samarbejdet.

22. marts 2013 betalte VIOMIS 6.850 kr. til Metropol for leje af lokaler til et foredrag med Sheikh Khalid Yasin. Yasin er berygtet for at udbrede islamisk lov, sharia, herunder dødsstraf for homoseksualitet og amputeringer som straf for kriminalitet.

I Channel 4s berømte dokumentarfilm Undercover Mosque kan man se, at Yasin producerer hardcore islamist-videoer, hvor han prædiker offentlige hovedafhugninger, pisk og korsfæstelser. VIOMIS’ formand, Khalid Alsubaihi, er fotograferet i Syrien med to islamister fra det engelske One Nation, alle tre med Islamisk Stats håndtegn (løftet pegefinger).

MINHAJ

20. juni 2013 betalte Minhaj 4.750 kr. til Metropol for leje af lokale.

Minhaj er en organisation under Minhaj ul-Quran. Minhaj ul-Quran er stiftet af sharia-professoren Muhammed Tahir-ul-Qadri fra Pakistan.

Ul-Qadri er ophavsmand til Pakistans brutale blasfemilove, der giver dødsstraf for religionskritik.

Ul-Qadri er så ekstrem, at den islamiske forening Ny-Dansk Ungdomsråd mistede hele sin bevilling på en million kroner fra den såkaldte satspulje, fordi de inviterede ul-Qadri som taler til en konference i 2012.

DANISH HALAL

Danish Halal betalte Metropol 6.850 kr. for at leje af lokaler til et foredrag d. 31. oktober 2015. Arrangementet havde Hani Al Mazeedi og Adel Sabir som talere.

Både Mazeedi og Sabir er imod, at ikke-muslimske love begrænser islamisk halal-slagtning, de meget brutale halsoverskæringer og afblødning mens dyret er bevist.

Dette har Metropol, der bl.a. har uddannelser i Ernæring og sundhed samt Global nutrition and health, åbenbart ingen problemer med i forhold til deres værdigrundlag.

ALMAGHRIB

AlMaghrib, der som nævnt fik aflyst sin kontrakt af Metropol, da det kom frem i medierne, at man tjente penge på at udleje skatteyderbetalte lokaler til foredrag med El Mekki, er Metropols største kunde.

65.828 kr. har Metropol tjent på i alt tre weekendarrangementer med AlMaghrib.

20.-22. november 2015 afholdt AlMaghrib weekendseminar med føromtalte El Mekki (link).

6.-8. maj 2015 afholdt AlMaghrib weekendseminar med Shaykh Ahsan Hanif. Hanif er uddannet på det islamistiske University of Medina, grundlagt af Saudiarabien. Universitetet betegnes som den ledende eksportør af den ultrakonservative islamiske retning, salafisme (samme radikale form for islam som Islamisk Stat og Al Qaeda følger). Ahsan er ikke inviteret udefra, hans faste arbejdsplads er i AlMaghrib organisationen.

26.-28. februar 2016 afholdt AlMaghrib weekend-seminar med en af organisationens øverste lærde, Shaykh Waleed Basyouni. Basyouni er udlært på det ultrakonservative wahhabistiske Islamic Sciences from Al-Imam Muhammad University i Saudiarabien.

AlMaghrib-organisationen har solgt lyd-foredrag af Al Qaedas åndelige overhoved, Anwar al-Awlaki (der senere blev dræbt med hjælp fra danske Morten Storm). Flere terrorister, herunder “underbukse-bomberen” Umar Farouk Abdulmutallab, der juleaften 2009 forsøgte at sprænge et fly i luften med en bombe gemt i underbukserne, har haft deres gang i AlMaghrib-organisationens moskeer.

Del artiklen her:
Exit mobile version