NewSpeek

POLITISK DRABSFORSØG VED HØJLYS DAG

Inger Støjberg
Del artiklen her:

Af Tabita Wulff.

Instrukskommissionen er politisk og et modbydeligt billede på venstrefløjens ønske om at ødelægge Danmark.

Da den borgerlige regering havde flertal, afviste den enhver anklage mod Inger Støjberg og nægtede at nedsætte en kommission, der skulle føre til en rigsretssag mod Inger Støjberg.

Den borgerlige fløj stoler på Inger Støjberg. Sagen handler om at beskytte piger mod pædofile muslimske mænd, ikke om en ligegyldig konvention er overtrådt.

Sagen drejer sig om en pressemeddelelse – ikke en instruks, som venstrefløjen vil gøre den til. I går havde DR sin egen kampagne mod Inger Støjberg. Aftenshowet havde inviteret Pernille Vermund til en omgang spanking, fordi hun har startet en indsamling til en annoncekampagne for Støjbergs værdikamp. Senere fortsatte uhyrlighederne mod Pernille Vermund i det ikke særligt morsomme program “Status p.t.” med Huxi Bach, som havde inviteret Pernille Vermund hjem til sig selv til en ny omgang spanking, der havde til formål at banke ind i seernes hoveder, at Inger Støjberg havde begået lovbrud.

DR har dømt Inger Støjberg på forhånd. Men hvorfor et så kompakt angreb i går? Såmænd fordi Nye Borgerlige fra i morgen bruger de indsamlede penge til en stor annoncekampagne for Støjberg. Hatten af for Nye Borgerlige, der her lige præcis handlede som Støjbergs eget parti burde have gjort, nemlig med næb og klør kæmpe imod en hadefuld venstrefløj, der med kommissionen hævner Støjbergs udlændingepolitik, hævner lagkagen og vil have fjernet Støjberg fra Christiansborg, fordi hun er den dygtigste politiker og faktisk den eneste i Blå Blok, der kan slå Mette Frederiksen i valgdueller.

Mon der også i københavnervenstre er folk, der vil af med Støjberg og hellere vil være ven med Morten Østergaard? Men her har DR afsløret, at de er ræverøde og mikrofonholdere for Mette Frederiksen & Co.

Del artiklen her:
Exit mobile version