PLAT JOURNALISTISK SATIRE I DR

Huxi
Del artiklen her:

Af Tabita Wulff.

Den ikke altid morsomme Huxi Bach, der er studievært for DR’s satireprogram ”Ugen plus det løse”, brugte halvdelen af sin optræden d. 17. november på at nedgøre de alternative netmedier.

Den Korte Avis fik hele paletten af farverige påstande fra amatørisme til løgneavis. Må jeg gøre opmærksom på, at både Karen Jespersen og Ralf Pittelkow har en mangeårig karriere i medieverden, som den lille satiremand Huxi ikke når til sokkeholderne. Men denne aften skulle de altså have en sviner, de nationalkonservative aviser, der tør sige sandheden.

Det er ikke de alternative netmedier, der bringer fake- news, det er den danske journaliststand. De danske journalister missionerer, men mangler evnen til neutralt at informere. Det bliver fagets død. Autodidakte skribenter vil overtage mediespejlet, aviserne lukker og slukker, for ingen gider læse dem, folket foretrækker de borgerlige netaviser. Det lykkedes venstreorienterede præster at tømme folkekirken for besøgende, nu lykkes det de venstreorienterede journalister at begå kollektivt selvmord.

Del artiklen her: