PER BRÆNDGAARD: ”DET ER NØDVENDIGT MED EN BEDRE KOORDINERING OG KOMMUNIKATION I CORONA-KRIGEN”

Af Lone Nørgaard. NewSpeek har tidligere gjort opmærksom på Per Brændgaards blog, hvor bl.a. følgende indlæg er blevet bragt:   https://perbraendgaard.dk/2021/08/30/covid-19-kan-vaere-planlagt-folkemord/      https://perbraendgaard.dk/2021/08/30/aabent-brev-om-covid-19-vaccination-til-alle-gymnasier-i-danmark/     https://perbraendgaard.dk/2021/08/30/flere-ytringer-fra-en-ytringskriminel/      https://perbraendgaard.dk/2021/08/30/afsloering-af-regeringens-coronatrick/       Til trods for at corona-bedraget er blevet gennemlyst i hvert fald det seneste halve år på en række alternative platforme og på sociale medier som Twitter og Facebook - altså i det omfang, FB og Twitter ikke har fjernet kritikernes profiler! - sker der ikke rigtigt noget gennembrud i den brede befolkning. 
 Af den enkle grund at censuren er så massiv på de statsstøttede medier, at propagandaen om ’pandemien’ får lov til at køre lystigt, og ikke mindst fordi de fleste ikke orker eller magter at sætte sig ind i sagerne. Forståeligt nok, men også begrædeligt. På den baggrund efterlyser Per Brændgaard en bedre koordinering og kommunikation i Coronakrigen - som han kalder det.
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

NewSpeek har tidligere gjort opmærksom på Per Brændgaards blog, hvor bl.a. følgende indlæg er blevet bragt: 

https://perbraendgaard.dk/2021/08/30/covid-19-kan-vaere-planlagt-folkemord/  

https://perbraendgaard.dk/2021/08/30/aabent-brev-om-covid-19-vaccination-til-alle-gymnasier-i-danmark/

https://perbraendgaard.dk/2021/08/30/flere-ytringer-fra-en-ytringskriminel/   

https://perbraendgaard.dk/2021/08/30/afsloering-af-regeringens-coronatrick/    

Til trods for at corona-bedraget er blevet gennemlyst i hvert fald det seneste halve år på en række alternative platforme og på sociale medier som Twitter og Facebook – altså i det omfang, FB og Twitter ikke har fjernet kritikernes profiler! – sker der ikke rigtigt noget gennembrud i den brede befolkning.

Af den enkle grund at censuren er så massiv på de statsstøttede medier, at propagandaen om ’pandemien’ får lov til at køre lystigt, og ikke mindst fordi de fleste ikke orker eller magter at sætte sig ind i sagerne. Forståeligt nok, men også begrædeligt.  

På den baggrund efterlyser Per Brændgaard en bedre koordinering og kommunikation i Coronakrigen – som han kalder det. 

Del artiklen her: