PAPES BANDEPAKKE ER GROFT UTILSTRÆKKELIG

Mange fra Black Army har fungeret som "Allahs soldater" i Syrien. (Billede: Den Korte Avis)

Justitsminister Søren Pape Poulsen (K) har fremlagt en lille samling ideer til at bekæmpe de stadig mere magtfulde indvandrerbander. Det er næppe nok til at forstyrre bandernes nattesøvn.

Kommentar af Henrik Ræder Clausen

Når vores sympatiske Justitsminister Søren Pape foreslår 25 nye medarbejdere til forebyggelse og oprettelse af en mobil politistation, har han klart demonstreret, at han ikke forstår det religiøse og lovmæssige aspekt af bandernes aktivitet. I modsætning til de såkaldte ’Rockerbander’ handler det ikke kun om at sælge narko og anden almindelig kriminalitet. Indvandrerbanderne bindes også sammen af en radikal tolkning af islam, og af brugen af trusler og vold til at indføre Sharia i Danmark. Uden at forstå det, kan man ikke forstå, hvad der motiverer bandernes medlemmer til at stå sammen om alskens kriminalitet og anden afpresning.

Og det kan blive værre: Når en gruppe kalder sig ”Black Army” og har haft mange medlemmer på slagmarken i Syrien, er det et klart tegn på, at de opfatter sig som soldater – Allahs soldater. Og de har samtidig bevist, at de er villige til at sætte deres liv på spil i kampen for at indføre Sharia, hvor de så det muligt. Ser de muligheden i Danmark, vil de også prøve her.

Læs også: INDVANDRERBANDER ER FORSTADIE TIL ISLAMISKE MILITSER

Derfor er det påtrængende nødvendigt at kortlægge, hvilke islamiske miljøer, der står banderne nær. Radikale imamer, der fremhæver Muhammeds eksempel og hele koranens hellighed, må i søgelyset for at motivere de unge indvandrere til at samles om denne ubehagelige ideologi. Det er en oplagt opgave for PET at kortlægge dette, og derefter give forslag til konkret handling.

Og det konkrete er enkelt: Alle repræsentanter for islam, der arbejder for indførelse af Sharia, skal have frataget enhver form for offentlig anerkendelse og tilskud. Foreninger, der direkte eller indirekte arbejder for brug af vold eller andre strafbare metoder, skal opløses jfr. Grundlovens §78. Og alle islamiske organisationer må garantere, at de hverken i ord eller handling arbejder for Sharia.

Søren Pape vil indføre registreringspligt for skudsikre veste.

Desuden har vi brug for en stribe kontante udvisninger af kriminelle og Sharia-forkæmpere. Her kan det være nødvendigt at tage forbehold for eller fratræde nogle konventioner, der utilsigtet beskytter kriminelle – det er almindeligt politisk håndværk, der blot kræver et opgør med fordommen om at internationale konventioner er evige og universelle.

Med præcis effektiv kontrol af de islamistiske netværk og udvisning af alle farlige personer, er det bestemt muligt at knække indvandrerbandernes magt. Det kræver brug af væsentligt mere magt, end vi er vant til – men alternativet, at politiet giver op, og almindelige borgere skal bruge våben i hverdagen, er værre.

Læs også: REGERINGENS BANDEPAKKE VIL TVANGSSPREDE BRUTALE KRIMINELLE OVER HELE LANDET

Desværre ser det ikke ud til at Søren Papes sigtekorn er veljusteret og indstillet på at beskytte almindelige borgeres rettigheder. Punkt 10 i Papes forslag er nemlig et krav om, at skudsikre veste registreres ved politiet. I en situation med hyppige skyderier i gaderne er det en naturlig borgerret at have skudsikkert tøj, uden at skulle stå til ansvar for myndighederne.

Var du glad for denne artikel? Vil du gerne have mere at samme slags? Så giv forfatteren en belønning på MobilePay:

Kilder:

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/farlig-fortid-ti-medlemmer-af-black-army-har-kaempet-i-syrien/6615905

https://newspeek.info/indvandrerbander-er-forstadie-til-islamiske-militser/

http://www.dr.dk/nyheder/politik/soeren-pape-har-12-ideer-til-bekaempe-bander

http://jyllands-posten.dk/indland/ECE5276659/Unge-fra-bander-rejser-i-krig-for-islam/

http://denkorteavis.dk/2017/det-er-en-menneskeret-at-sla-ihjel-voldtage-menneskerettighedskonvention-beskytter-bandemedlemmer-og-andre-mod-udvisning/

http://politiken.dk/indland/art5491109/Bandeleder-slipper-igen-for-udvisning-af-Danmark

https://da.wikipedia.org/wiki/Loyal_to_Familia

http://denkorteavis.dk/2016/skud-pa-aben-gade-flere-steder-indvandrerbander-saetter-sig-pa-danmark-det-vidste-man-ville-ske-for-ar-tilbage-men-ingen-gor-noget/

http://www.dr.dk/nyheder/politik/regeringen-alle-skudsikre-veste-skal-registreres-hos-politiet