NewSpeek

ÖZLEM CEKIC GRÆDER UD: INGEN GIDER VÆRE SAMMEN MED MIG

(Foto: Özlem Cekic. (foto: Steen Thomassen))

Del artiklen her:

Socialisten og muslimen Özlem Cekic påstår, at hun er blevet mobbet. Men måske var der bare ingen, der gad hendes selskab?

På Facebook og i et interview til Radio 24/7 fortæller Özlem Cekic, at hun ser sig selv som offer for, hvad hun mener er mobning. Mobberiet skulle ifølge Özlem Cekic være foregået på Christiansborg, da hun i sin tid var folkevalgt for Socialistisk Folkeparti.

Özlem Cekic skriver på Facebook:

“Noget af det værste jeg har oplevet i min tid på Christiansborg har været den voksningmobning, jeg har været udsat for. Jeg kunne fx stå med min bakke i Folketingets restaurant Snapstinget, og spørge mine kollegaer, om jeg måtte sidde på den plads, der var ledig. Så sagde de, at den var allerede optaget. Men jeg kunne sidde alene en halv time ved et andet bord og holde øje med, at den ledige plads aldrig blev besat. En lang periode spiste jeg oppe på mit kontor, fordi det andet var for hårdt. Jeg vidste, at når mobningen stod på, så varede det 3-5 måneder. Jeg skulle bare holde ud.”

Özlem Cekic føler sig sikker på, at der var tale om ondsindet mobning – ikke at folk bare ikke gad hendes selskab. Hverken i sin Facebook-opdatering eller i interviewet med 24/7 giver hun indtryk af, at hendes egen adfærd kunne spille en rolle for, hvordan andre omkring hende reagerede på hende.

Özlem Cekics syn på, hvad hun selv kalder “voksenmobning” er dog anderledes, når det rammer politiske modstandere. Så er det pludselig offerets egen ansvar. Det beretter de Konservatives Rasmus Jarlov om, ligeledes på Facebook:

“Så rykkede Özlem Cekic ind. Det bør efter hendes mening ikke komme bag på mig, at jeg bliver kaldt “dumt svin”, “idiot”, mentalt “syg”, “nederdrægtig” og “retarderet” på Twitter. Jeg kan jo ikke vurdere det neutralt. Men er der ikke over grænsen for, hvad man kan tillade sig at skrive om en anden politiker, når man selv er politiker og offentlig debattør?,” spørger Rasmus Jarlov og vedlægger Özlem Cekics grove Twitter-besked til ham:

(Foto: Özlem Cekic har dobbelte standarder, når det gælder hvad hun kalder “voksenmobing”: Én standard, når det rammer hende selv, og en anden standard, når det rammer politiske modstandere)

Özlem Cekic er flere gange blevet afsløret i at lyve, og hendes forsvar for Koranen, tildækning af kvinder og manglende vilje til at tage afstand fra profeten Muhammeds seksuelle forhold til en kun 9-årig pige har den seneste tid skabt røre om hendes person.

Læs også:

LØGN OG ISLAMISME: MIT “DIALOG-MØDE” MED ÖZLEM CEKIC

#METOO-HYKLERIET: INGEN SOLIDARITET MED MUSLIMSKE KVINDER

VENSTREFLØJENS AFGRUNDSDYBE HYKLERI

STATISTIK: 1 UD AF 8 SVENSKE KVINDER VIL BLIVE VOLDTAGET

Del artiklen her:
Exit mobile version