ONLINE CASINO BULDRET FREM I DANMARK OG DET KOMMER FLERE TIL GODE

Sponsoreret indhold

Online spille industrien i Danmark kører derud af med fuld fart, og dette kommer en masse andre forretningsområder til gode. Software udviklere er i sær et forretningsområde, som har denne udvikling som noget positivt.

Det er nemlig sådan, at når denne markedsform udvikler sig så hurtigt, så kommer der en høj efterspørgsel på diversitet blandt andet gennem de udbudte spillemaskiner. Størstedelen af det internationale marked ejes af nogle mastodonter: NetEnt, men der er faktisk begyndt at komme flere danske spillere til. CEGO som er en gammel dansk spiludvikler, så sit snit til at komme ind på markedet i 2012, da monopolbruddet kom. Derefter dannede de Magnet gaming, som blandt andet leverer spillemaskiner til Spilnu.dk. En af de store og mest populære spillemaskiner er Gold Rush, som hvis du spiller online, sikkert har hørt om. Det er dog også magnet gaming som står bag spilleautomaten Lucky Dice, som du kan finde på Danske spil.

Danske udviklet spillemaskiner vinder større indpas

Det ses tydeligt, at danskerne er begyndt at hungre mere efter de danske spilleautomater, da de på en måde kender det danske marked bedre. Spilleautomater som pølsevognen, Aqua, shu-bi-dua og andre spil som emmer er danskhed, er noget som bare går rent ind hos danskerne. Tallene fra 2017 viser også en markant stigning hos de spilleautomater, som er unikke. Det er ofte spilleautomater, som man kun har mulighed for, at kunne spille et sted og samtidig har de en eller anden form for danskhed integreret i spillet.

Betyder det så, at der slet ikke er mulighed for andre spillemaskine udviklere at komme ind på det danske marked?

Nej, det gør det bestemt ikke. Vi ser NetEnt fra Sverige, som har en kæmpe del af markedet. De har lavet klassikere som Starburst og Gonzo’s Quest og bliver ved med at udvikle spillemaskiner, som bliver ekstremt populære i hele verden. En af de nyeste skud på stammen er The Legend of Shangri-La, som forventes at blive et lige så stort hit som deres tidligere spillemaskiner de har udviklet.