NewSpeek

NYT FRIHEDSFORUM I DK

FrihedsForum
Del artiklen her:

[Hermed gør NewSpeek reklame for en ny platform. Læs nedenfor og tilmeld dig gerne]

***

ChaosNavigator

NU er der et nyt emneopdelt forum for frihedselskende i DK!

Nyt frihedsforum: https://frihedsforum.dk

FORDELE og MÅL:

EMNER er LETTE og OVERBLIK er ALT! Du SLIPPER for sammenblandingen af alle mulige emner i samme tråd, som kører nedad konstant i en pærevælling – som i Messenger og Telegram, m.m. – hvor du oftest ikke kan finde hoved og hale i emnerne, da alle mulige FORSKELLIGE emner ofte befinder sig i samme tråd.  Alle emner i f.eks. Messenger og Telegram er således ofte hulter til bulter i den samme tråd. Dette er velkendt, og er hamrende irriterende for mange mennesker.

I et struktureret forum som frihedsforum.dk er tråde EMNEOPDELTE – og indenfor den samme overordnede paraply. Dette gør overblik og struktur SÅ meget lettere og hurtigt i vidensdeling, opdatering, research og kommunikation. Bidrag og Opret DINE egne emner. Crowdsourcing.

Der er også chatfunktion mellem individuelle medlemmer OG gruppechat. Du kan etablere dine egne lukkede fora i frihedsforum, men det er ikke en funktion der lige nu er tilgængelig, men admin kan gøre det for dig.

FRIHED. Du SLIPPER for Facebook’s evige UFRIHED og CENSUR, sletning og ghostbanning. Som bekendt har Facebook det med at slette indlæg, kommentarer og endda hele grupper (selv ukontroversielle grupper) uden varsel. Selv i private Messenger-grupper er store sektioner af tråden blevet slettede. DU kan i frihedsforum være herre i eget hus, etablere grupper, tråde – eller endda invitere dine grupper fra Facebook, Telegram, etc., så du IKKE mister folk og informationer, som slettes af Facebook (og Telegram – se PS forneden).  Facebook er en god idé, men ejerne er de forkerte, strukturen og censuren er efterhånden sindssyg i det ekstreme. Facebook er efterretningstjenesternes kreation (som selv det ellers kuppede presstitutions-hus, Politiken, konkluderede i 2008). Frihedsforum er IKKE et alternativ til Facebook, blot en tiltrængt supplerende platform for FRI ucensureret vidensdeling i DK for oplyste frihedsbevægelser.

NYT! Danmark MANGLER et struktureret FRIT FRIHEDSFORUM for friheds/sandhedsbevægelser.  Brugerfladen med et emneopdelt bulletin board er ikke noget nyt, MEN vi har IKKE et sådant emneopdelt frihedsforum I DK endnu. Vi skulle have haft et sådant forum igår….for 20 år siden. Er tiden endelig ikke moden nu?

Målet er at frihedsforummet kan vokse sig stort, hvor frihed i kommunikation og ytringsfrihed er helligholdte værdier. Beskyttet vidensdeling og crowdsourcing er ALT i denne tid. CONNECT med ligesindede vågne mennesker.

Det er spritnyt i opstartsfasen, så forvent ikke det store lige nu.  Drop bekvemmeligheden, bevæg dig væk fra Big Tech Big Brother, meld dig ind i et skridt for mere frihed.

Og i er hermed inviteret til at deltage. Opret dine egne favoritemner/kategorier.

Frihedsforum er hosted på egen server med backup for beskyttelse og genkaldelse af informationer i tilfælde af hacking.

Forummet er skabt af Jakob Hede Madsen den 28. juni 2023, og med ChaosNavigator som sparringspartner/delvis idémand.

Jakob Hede Madsen er IT-specialist, 9/11-kritiker, skabte agenda911.dk i 2006, ‘vågen’ siden 0’erne, og kendt for en upåklagelig etos som admin (mange vil sige for langmodig) i track record.

PS: Flere Telegram grupper f.eks. er blevet slettede på foranledning af REGERINGER indenfor EU.  En dansk gruppe f.eks., ‘Velinformeret’, er blevet bedt om at sænke farten med trussel om udslettelse, hvis de ikke gjorde det (2022). Telegram er friere end andre steder men ikke frit…. alt kan ske…hvis du er effektiv frihedssøgende/aktivist.

Del artiklen her:
Exit mobile version