NORDJYSKE GIVER PLADS TIL ISLAM-DEBATTEN

islam

Af Anita Bach-Nielsen

ISLAM: Først vil jeg sige tak til Ruth Bering, som nu for anden gang inden for kort tid (26.7.) gider gøre det store utaknemmelige arbejde med at vække danskerne.

Hun har arbejdet sig igennem mange tekster og Koranen og kan præcisere sine påstående og henvisninger til sura´er. Det er vist ikke mange danskere, der har gidet læse Koranen, Det kan jeg godt forstå. Men at Mogens Jensen, socialdemokrat og minister, ikke ved, hvad der vil ske med ham og hans medlever, det undrer mig. Henrettelse er svaret.

I to år underviste jeg på VUC de første flygtninge fra Mellemøsten, som vi havde her i Aalborg. De havde netop flygtet fra islam og var vestligt orienterede.

Islam, jødedom og kristendom har kun én fællesnævner. De er monoteistiske. Men ellers skiller sig kristendommen sig ud ved begrebet næstekærlighed.

Hvis du ikke er muslim, er du vantro, dvs. ren racisme. Muslimer mener, at de er bedre end andre, fordi de tror på Allah, guden, som lover paradis, hvis du slår vantro ihjel.

I intet land i hele verden kan muslimer leve i fred med andre religioner. Desuden skal kristne betale for at få lov at være i arabiske lande. Vore unge politikere må jo være uvidende om dette, eller er de landsforrædere? Hvor jeg savner Hvidstengruppens holdning og indsats! Danmark for danskerne

Vågn op, Danmark, før det er for sent. 

(Indlægget har været trykt i Nordjyske den 29.  juli 2019).