NewSpeek

NI LÆGER TALER UD OM DERES ERFARINGER MED AT BEHANDLE COVID-19-PATIENTER

CharlieKirkShow
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard & Peter Jørgensen.

Vi får at vide fra folk, der vil os det godt, at NewSpeek er på helt galt spor, når vi sætter spørgsmålstegn ved regeringen og de statslige myndigheders drakoniske corona-indgreb. Disse sympatiske røster går hånd i hånd med dem, der med himmelvendte øjne lader os forstå, at vi er helt langt ude.

Igen-igen: Vi siger IKKE, at vi sidder inde med sandheden. Vi forsøger alene at slå til lyd for, at en fuldstændigt enslydende fortælling om corona i denne verdens statsstøttede medier kalder på kritiske spørgsmål, andre vinkler og økonomisk UAFHÆNGIGE stemmer.

Hvor fristende det end er at krybe i flyverskjul – og tro mig, det er MEGET fristende – så vælger vi indtil videre at fortsætte vores oplysningsprojekt.

Senest med denne video , hvor ni læger i en specialudgave af  The Charlie Kirk Show lægger deres erfaringer frem og giver deres bud på, hvordan pandemien kan bringes under kontrol.

For ’doctors disagree’ – de lærde strides – og en god vejviser i dette sumpede og ubekendte corona-landskab kunne måske være: Følg pengene – og medicinalindustriens interesser?

Del artiklen her:
Exit mobile version