NEWSPEEK TV: FBI VIL LADE VIDNE FORTÆLLE OM HILLARY CLINTONS MULIGE KORRUPTION

(Foto: Vladimir Putin taler med Hillary Clinton)
Del artiklen her:

Et vidne, som af Obama-regeringen fik mundkurv på, har nu fået lov af FBI til at vidne i Uranium One-skandalen.

Ni ministre i Obama-regeringen gav grønt lys til at sælge 20 procent af USA’s uran til Putin. En af disse var Hillary Clinton, der som udenrigsminister skulle underskrive aftalen. Clinton modtog over 100 mio. dollars i gave fra russiske firmaer kontrolleret af Putin-regeringen til hendes private fond Clinton Foundation.

Jo, der har været samarbejde mellem højtstående politikere i USA og Putin’s Rusland. Men det viser sig, efter et år med udokumenterede påstande om Donald J. Trump, at det i virkeligheden er Hillary Clinton, Obama-regeringen, Demokraternes Parti – og måske endda FBI – der samarbejdede med russerne.

Sean Hannity starter med at gennemgå de seneste afsløringer, skandalerne om Uranium One og Hillary Clintons falske rapport, der startede de mange udokumenterede rygter om et påstået samarbejde mellem Trump og Rusland. Et af de spørgsmål, der presser sig på er, om FBI under Obama hjalp Clinton-lejren med at udfærdige den falske rapport.

Fra 13:50 interviewer Sean Hannity advokaten til et vidne, der nu af FBI har fået lov at tale om Hillarys mulige korruption.

En ny Watergate er formentligt på vej. Velkommen til NewSpeek TV:

Del artiklen her: