NewSpeek

NEWSPEEK HEPPER PÅ WHITNEY WEBB

WhitneyWebb
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

NewSpeek vælger at bringe Glenn Becks samtale med Whitney Webb igen. Hvis du kun har overskud til at lytte til 1 interview i din juleferie, så er det dette, du skal bruge kræfterne på. Jeg kan ikke gøre nok reklame for den kloge kvinde. 

Her kommer først linket på YouTube

How Elites Will Create a New Class of Slaves | Whitney Webb | The Glenn Beck Podcast | Ep 162 – YouTube  

og her artiklen bragt på NewSpeek d. 10. november: 

HVORDAN ELITER VIL SKABE EN NY KLASSE AF SLAVER. DET HANDLER OM KONTROL – NewSpeek

***

Whitney Webb har netop udgivet to bind med titlen “One Nation Under Blackmail – The Sordid Union Between Intelligence and Crime that Gave Rise to Jeffrey Epstein”. 

Linket til det første bind kommer her: 

One Nation Under Blackmail – Vol. 1: The Sordid Union Between Intelligence and Crime that Gave Rise to Jeffrey Epstein, VOL.1 

Det er utroligt, at en så ung kvinde – med to små børn – har præsteret at skrive to tykke bøger, der bare gnaver helt ind til benet. Og først og fremmest ’connect the dots’. 

For god ordens skyld – hvis det havde været en ung mand med to små børn, der havde leveret samme præstation, ville min respekt være lige så stor.  

Jeg bestilte bøgerne, så snart jeg blev oplyst om, at de var i handlen – men der er flere måneders ventetid, så jeg har altså endnu ikke fået dem læst. Men Whitney Webb må have klæbehjerne plus en megahøj IQ, for tal, data, og navne sprøjter ud af hende uden et øjebliks tøven. 

NewSpeek hepper på Whitney Webb. Fordi hun helt gør op med fortællingerne om blå og rød blok – højre og venstre, som politikerne og deres propagandamedier vil binde os på ærmet. Det er rent teaterdemokrati.  

Anno 2022 er det befolkningerne på hele kloden mod ’technocracy rising’ & Mr. Global / the global banksters. 

Del artiklen her:
Exit mobile version