NEJ, DET ER IKKE SÅ FORFÆRDELIGT, SOM MAN TROR

FortRuss
Del artiklen her:

Af Christian Nicholas Eversbusch. 

Der er så mange indlagte. Der er så mange smittede. Der er så mange døde. Det er forfærdeligt. 

Nej, det er ikke forfærdeligt. 

Nej, det forfærdelige er ikke de døde, de smittede, de indlagte. 

Det forfærdelige er, at ingen som helst journalist eller anden i det her land sætter spørgsmålstegn ved disse tal, som er komplet vanvittige. Thi disse tal er umulige fra ende til anden. 

Der er intet menneske i Danmark, der ved, hvordan man læser en PCR-test ordentligt. Der er intet menneske i Danmark, der ved, hvordan symptomer for covid adskiller sig fra symptomer for influenza, og derfor er alle covid-tilfælde i virkeligheden ligeså ofte influenzatilfælde, og derfor er alle influenza-tilfælde ligeså ofte covid-tilfælde. 

Det er dette, der er sket, for der er ingen, der med bestemthed ved noget som helst om noget som helst af dette, men alligevel får medierne og alle andre det til at fremstå, som om at man med sikkerhed ved, hvad der er hvad, og hvem der er smittet med hvad. 

Opfinderen af PCR-testen hed Peter Dobson, og han er desværre død. Han kunne ellers med sikkerhed have sagt til alle, der ville vide det, at man aldrig ville kunne bruge hans test til at bestemme graden af smitte for en virus som covid. 

Covid19 er en type virus, der ikke findes i allergener, og allergener er de eneste enheder, der udgør PCR-testen, og disse allergener vil ikke kunne bruges til at bestemme noget som helst. Allergener er noget andet end bakterier, og bakterier har ikke evnen til at tro på, hvad der udgør den smitte, som et virusangreb består af. 

Bakterier har evnen til at være noget eller ikke være noget, og det er det, der er sagen.  

***

Kilde: https://fort-russ.com/2020/06/covid19-pcr-tests-are-scientifically-meaningless/

Del artiklen her: