NATO OG DE ISLAMISKE TERRORISTER

Ole Gerstrøm, økonom, tidl. kommentator på DR P1 og tidl. MF (Fremskridtspartiet)

Præsident Trump er blevet voldsomt kritiseret for at sige, at NATO er forældet og ubrugelig, for organisationen har ikke har været i stand til at nedkæmpe terrorisme. Men det har han da fuldstændigt ret i.

NATO-landene har da de sidste 30 år stort set ikke lavet andet, end at producere islamiske terrorister.

Begyndelsen

Det skyldes nok, at NATO’s grundkoncept blev dannet, da de allierede først med måben betragtede Hitlers blitz-krieg, og siden nedkæmpede den tyske krigsmaskine.

Dernæst  stod man så over for Sovjetunionens armadaer af tanks, artilleri, infanteri, kampfly, u-både, overfladeskibe og missiler.

Grundtesen var, at man uskadeliggjorde en fjende ved at kaste bomber i hovedet på ham.

Islams første 1.300 år med sværdet

Dette var også islamisk strategi i de første 1.300 år, blodigt og brutalt, med løftet sværd.

Islam er en erobringsreligion. Man erobrede territorier, hvor mændene fik valget mellem at konvertere, underordne sig islam (gjaldt for jøder og kristne) eller blive dræbt. Kvinderne blev taget som slaver.

I modsætning hertil er kristendommen omvendelsesreligionen, som fik sit store gennembrud, da kristendommen besejrede det mægtige Romerske Rige med ordets og åndens magt.

Nogle få islamiske eksempler

Egypten blev straks efter Muhammeds død i 632 islamiseret af 2.000 soldater. Den delvise islamisering af Indien fra 1100- til 1500-tallet kostede 80 mio. hinduer og 10 mio. buddhister livet i historiens største blodbad (Kilde: Bill Warner).

Det således erobrede territorium fik navnet Pakistan i 1947.

Ved Wiens Porte

Både i 1529 og 1683 stod de muslimske tropper fra det tyrkiske Osmanniske Rige ved Wiens porte, men de blev hver gang drevet tilbage, sidste gang med hjælp fra andre områder som Tyskland og Polen. Denne alliance er blevet kaldt det første NATO.

Det Osmanniske Riges sidste store ugerning blev Det Armenske Folkemord 1915-18 med 1,5 mio. døde kristne, hvorefter riget gik under i 1922, og præsident Kemal Atatürk gik i gang med at sekularisere Tyrkiet.

Herefter var der ingen muslimske hære i Mellemøsten, der kunne true Europa. Vi havde fred for dem i små 100 år.

Islams genfødsel

Det betød, at op igennem 1900-tallet, var islam blot en mærkværdig ørkenreligion, hvor mændene røg vandpibe, og kvinderne gik i omvandrende telte.

Men så kom islams militante genfødsel, med kampen mod de sovjetiske besættelsesstyrker i Afghanistan i perioden 1979-89.

CIA og Taliban

Asien-forskeren Selig Harrison (1927-2016) fortalte om USA’s taktik i kampen mod Sovjet i Afghanistan. Han arbejdede for flere af Washingtons tænketanke, og sagde, at CIA begik en historisk fejltagelse ved at opmuntre muslimer verden over til at komme til Afghanistan’s bjerge for blive udlært i våbenbrug, specielt Stinger missilet.

USA betalte 3 mia. USD til træningen, som startede i Pakistan under efterretningstjenesten ISI – og uden amerikansk deltagelse . Harrison havde møder med CIA-ledere, som fortalte, at disse folk var fanatiske, og jo barskere de var, jo barskere wille de bekæmpe Sovjet.

Harrison advarede dem, og sagde at de var ved at skabe et monster. Og monsteret blev til Taleban.

Sovjet blev fordrevet, og islam genvandt sin stolthed.

Den internationale del af de nu våbentrænede hellige krigere tog til Bosnien, Tjetenien og andre brændpunkter, medbringende deres AK-47. Denne stategi blev udformet af præsident Jimmy Carters sikkerhedspolitiske rådgiver Zbigniew Brzezinski.

Afghanistan i dag

USA ledede dernæst invasionen i Aghanistan i 2001, der i 2003 blev til en NATO-operation. Taleban blev hurtigt erklæret nærmest totalt udryddet, men er i dag tilbage som landets stærkeste magtfaktor ude i provinserne.

“Centralregeringen” fungerer kun pro forma, og kun i hovedstaden Kabul. Her er selvmordsbombers bragen blevet rutine.

Mere end 1.000 afghanske asylansøgere ankom i 2016 til Danmark.

Megakatastrofen Irak

Vestmagternes invasion af Irak (uden NATO-deltagelse) i 2003 endte som mega-katastrofen, hvor man smadrede et land der fungerede, og gjort det til et kronisk mareridt. Sunni- og shia-muslimer “taler sammen” med selvmordsbomber, gerne anbragt foran de andres moskeer.

Der produceres millioner af flygtninge, som på vejene møder Islamisk Stats soldater og sharialoven “the hard way”. Irakerne tænker med længsel tilbage på Saddam Hussein.

Megakatastrofen Libyen

Det samme kan siges om oberst Ghadafi’s Libyen, hvor også danske jagerfly deltog i den vanvittige NATO-intervention i 2011.

Her gjorde NATO et fungerende land til en militskontrolleret flygtningeproducent.

Krigsforbrydelser i Serbien

Det jugoslaviske område var kristent kerneland indtil Det Osmanniske Rige startede en erobring i 1371. Det varede indtil kalifatet opløstes ved afslutningen af 1. Verdenskrig.

I disse 500 år fortrængte islam den oprindelige kultur, og gjorde de kristne indbyggere til underkuede dhimmier, der efterhånden blev brutalt fordrevet af muslimske indvandrere. Under kommunisttiden forhindrede Tito disse overgreb, men herefter var der borgerkrig på Balkan op gennem 1990’erne. FN og NATO tog muslimernes parti, medens serberne kæmpede for bl.a. at bevare deres kulturs vugge i nabolandet Bosnien.

Men med USA i spidsen blev vestligt militær sat ind mod serberne, og det kulminerede med 11 ugers intenst bombardementet i 1999. Dette var første gang NATO angreb en selvstændig stat.

Danske F-16 fly deltog, og der blev begået krigsforbrydelser. For i strid med Geneve-konventionen foretog man bevidste bombninger af f.eks en TV-station og civil vandforsyning. Denne krigsførelse var også i strid med folkeretten, idet man ikke fik vedtaget en resolution i FN’s Sikkerhedsråd, hvor Rusland og Kina var stærkt imod NATO’s offensive krig.

Islam rationaliserer

Og mens bomberne faldt, begyndte den kulturdrevne invasion af Allahs svende ind i Europa. Man havde ingen tanks eller krigsfly, men man havde erobringsmanualen Koranen i bagagen. Den havde virket perfekt i 1.400 år. 1,6 mia. af jordens beboere var nu under muslimsk regime, så strategien måtte holdes fast.

Der var dødsstraf for at ændre et bogstav i Allahs bog. De nyfødte fik islamisk kultur ind med modermælken. Og kulturen blev opdateret med krigstræningen i Asiens bjerge, så man nu i stedet for en hær på 100.000 mand, kunne klare sig med nogle få hundrede terrorister.

Økonomerne kalder den slags for rationalisering.

Opvågning og mobilisering

NATO´s jagere og bombefly til omkring en milliard kr. stykket blev værdiløse i denne kamp, hvor fjenden ikke kan rammes med bomber eller missiler.

Det drejer sig nu om kultur og værdier. Om frihed eller slaveri.

Om vi skal vinde, afhænger allerførst af, om vor historieløse politiske ledelse fatter, hvad der foregår. Præsident Trump spreder lys i mørket.

Måske kan han bruge NATO til noget fornuftigt.

5 Comments

 1. Perfekt og detaljeret redegørelse for historien bag vores nuværende misere, Ole Gerstrøm.
  “Islam er en erobringsreligion…man havde erobringsmanualen Koranen i bagagen. Den havde virket perfekt i 1.400 år…Det drejer sig nu om kultur og værdier. Om frihed eller slaveri… Præsident Trump spreder lys i mørket.”
  Så sandt, så sandt. Mange nægter desværre at forstå det. Det er nok problemets kerne. Vores problem.

 2. Vi må ikke glemme Golfkrigen, når det kommer til islamisternes bevæggrunde. Bin Laden selv omtalte ofte vantro soldaters tilstedeværelse i Saudi-Arabien som er motiv for sin virksomhed.
  Og så har Natos (eller andres) bombefly vist altid været værdiløse, hvis de skulle bruges til andet end forskelsløse myrderier. Det virkede ikke i Kosovo, og Libyen var da kun en “succes” fordi man havde tropper på jorden.

 3. Hey there! Someone in my Facebook group shared this site with
  us so I came to take a look. I’m definitely loving the information. I’m
  bookmarking and will be tweeting this to my followers!
  Terrific blog and outstanding design and style.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.