NewSpeek

NÆSTE AFSNIT I FØLJETONEN OM UKRAINE

MediaBluff
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Forleden bragte NewSpeek en artikel med overskriften SCOTT RITTER: MERKEL AFSLØRER VESTENS DOBBELTSPIL & OBERST RICHARD BLACK: VIL NATO FREMPROVOKERE 3. VERDENSKRIG? MM.

Her følger nogle links, der forhåbentligt kan kaste yderligere lys over stedfortræderkrigen i Ukraine, og den propaganda, der omgærder den. 

NATO ønsket aldri fred i Ukraina – Minsk-avtalene skulle bare kjøpe tid ifølge Merkel | steigan.no

Jimmy og Kurt lurer på hvorfor, hvis det Merkel sier er sant, Russland noen gang skulle tro på et ord av det vestlige makter sier i fremtidige forhandlinger”

Sensur | steigan.no 

”Mediene flyr i flokk, både når det er noen de mener bør mobbes og når det gjelder å tie om saker. Noe av det siste de holder kollektivt tett om er at Petro Porosenko (Ukrainas president 2014–2019) og Angela Merkel (Tysklands ‘sjef’ 2005–2021) har innrømmet at de bløffet om Minsk-avtalene fra 2014 og 2015, at de brukte avtalene for at Ukraina skulle vinne tid til å ruste opp til krig mot Russland. Altså ikke for å skape fred i Ukraina.

Dette er det kun ‘forbudte’ medier som Steigan.no som forteller om i Norge. Og det er naturligvis en av årsakene til at ‘øvrigheta’ og medienes deres prøver å skremme oss til ikke å bruke slike alternative medier, samt russiske og kinesiske medier.”

Minsk-avtalen var ett sätt att ”köpa tid” åt Ukraina

USA: Vi har förberett Ukraina på krig i åtta år

”…Pentagons pressekreterare John Kirby bland annat förklarade att den amerikanska regeringen skickade ”dödlig hjälp” till Ukraina redan innan Rysslands invasion i februari.”

”Men inte bara det.

Västvärlden har förberett Ukraina på krig ända sedan 2014, då den demokratiskt valda regeringen i landet störtades i en blodig statskupp, varpå en USA-vänlig regim installerades.

Därefter har väst systematiskt arbetat med att bygga upp den ukrainska militären.

– Och sedan en sista punkt, som jag tror att vi inte tänker på så mycket som vi borde, det är den träning och ansträngning som under de senaste åtta åren lagts ner på att göra ukrainarna redo för den här typen av krig. USA, Kanada, Storbritannien och andra allierade hjälpte verkligen till att träna ukrainarna, sade John Kirby i Fox News ”Your World”.”

Del artiklen her:
Exit mobile version