MODTAG LÅNETILBUD FRA FLERE BANKER – LAD BANKERNE KOMME TIL DIG

money
Del artiklen her:

Sponsoreret indhold

Det kan være en besværlig proces at undersøge lånemarkedet og indhente tilbud hos flere udbydere. Det er der dog råd mod. Før i tiden var det en manuel proces, som typisk kunne være utrolig tidskrævende, da man skulle indtaste de samme oplysninger hos alle udbyderne, som man indhentede tilbud på.

Hos Lendme.dk har de valgt at gøre det hele for dig. Måden det fungerer på er, at du udfylder alle relevante oplysninger, som du ellers ville have gjort, hvis du skulle undersøge alle låneudbyderne individuelt. I stedet for at du skal henvende dig til alle udbyderne, så sørger Lendme for at indhente tilbuddene for dig.

Lendme samarbejder med syv forskellige banker, som efter du har indsendt din låneansøgning, vurderer, om de kan tilbyde dig et lån. Før i tiden skulle du manuelt sidde og gøre det hos den enkelte udbyder, men nu kan det gøres samlet. Alle tilbuddene kommer ind på din profil, hvor du hurtigt kan danne dig et overblik over dem.

Udover den store tidsbesparelse, så skal du ikke engang have kreditkortet frem. Lendme er nemlig gratis at benytte sig af som forbruger. Grunden til at det kan fungere gratis og uden forpligtelser er, at det er bankerne, der betaler Lendme for at formidle kontakten.

Bankerne konkurrerer om at få dig som kunde på platformen – grundet den høje direkte konkurrence på platformen, vil man i flere tilfælde opleve, at de kommer med et bedre tilbud, end hvad man ville kunne have fået via de enkelte udbyderes egne hjemmesider. Det er målt både på rente og ÅOP (årlige omkostninger i procent).

Hele processen med at ansøge gennem Lendme er utrolig hurtig, du skal regne med 2-3 minutter på at udfylde de relevante oplysninger. Der er lidt forskel på, hvor hurtigt du vil modtage tilbuddene fra bankerne, men Lendme har typisk samlet tilbuddene inden for et par timer. Nogle gange går der blot få minutter, men enkelte gange kan man opleve ventetider på op til 48 timer.

Hos Lendme samler de ikke blot lån ind inden for en enkelt type lån, men tilbyder at gøre det med flere forskellige typer lån. Det er ligegyldigt, om du er ude for at indhente tilbud på forbrugslån eller billån.

Så alt i alt er der både mulighed for at spare en masse tid, men også penge ved at benytte sig af Lendme, det er en forholdsvis ny service, som har revolutioneret måden man indhenter og sammenligner lån på i Danmark.

Del artiklen her: