NewSpeek

MILLIARDERNE RULLER UFORSTYRRET NED I MEDICIN-MÆNDENES LOMMER. RULLER HOVEDERNE OGSÅ SNART?

Medic
Del artiklen her:

Af Erik Refner, senior. 

Ja, snart skulle man tro. Men formentlig er vi alt for svage og føjelige, alt for dum-flinke til at forlange, at de, som er ansvarlige for millioners død og lemlæstelse, bliver stillet til ansvar for deres gerninger? 

Og formentlig er der ingen grænser for hvor dybt vore ”ledere” kan begrave deres egne misgerninger under tæpper af lammende tavshed, løgne og bortforklaringer – som for eksempel at covid-injektionerne redder mange flere mennesker ende de myrder. 

Se geniet her – Sveriges svar på Fauci – som siges at være professor og ”vaccine-forsker”. Den dag i dag bruges han flittigt af svensk statsTV. 

Lyser det ikke ud af ham, at han taler imod bedre vidende? 

Valget af denne SVT’s yndlings-kommentator viser statsmediets ensidige propaganda: Manden sælger efter sigende vacciner. 

Steve Kirsch

Sammenlign dette svenske geni med en uafhængig person, som hverken sælger PCR-tests eller vacciner, men blot fortæller, hvad hans undersøgelser afslører.
Af den grund er han helt forudsigeligt blevet karaktermyrdet og kørt ud på et sidespor af presse, politikere og medicinalindustriens hvidkitlede håndlangere. 

Steve Kirsch har for øvrigt udlovet millionvis af dollars til dem, som kan modbevise hans påstande. Ingen har hidtil vist mindste interesse i at forsøge sig. Gad vide hvorfor?

Det amerikanske CDC

Siden juli 2021 har verdens største og mest indflydelsesrige statslige organisation for kontrol og beskyttelse af verdens-offentligheden imod sygdom, skader og handikap, det amerikanske CDC, vidst og erkendt, at PCR-testen et totalt uanvendelig som diagnosemiddel.

Hvad de fleste af NewSpeeks læsere vidste længe inden CDC’s indrømmelse, erkendte de allerede tilbage i juli: ”the PCR test cannot differentiate between “SARS-CoV-2 and influenza viruses”. 

På godt dansk: PCR-testen kan ikke skelne mellem SARS-CoV-2 og helt almindelige influenza-vira.

CDC, hvis anbefalinger hele verden ukritisk følger, vidste altså, at de millioner af mennesker, som siden begyndelsen af 2020 er blevet PCR-testet positive, slet ikke var syge. At de ikke udgjorde nogen som helst risiko hverken for sig selv eller deres omgivelser. 

Men hvad gjorde CDC ved deres nye og ganske opsigtsvækkende erkendelse? Og hvad gjorde medicinalindustrien, pressen og politikerne? 

Var deres første reaktion rædsel over, at de totalt nyttesløst har ledt os alle ind i en blindgyde? 

Gik det op for dem at det hele var et svindelnummer, og intet havde at gøre med folkesundhed eller at redde liv?

Stoppede de umiddelbart Covid-injektionerne, sådan som tusindvis af læger og sundhedspersonale igen og igen havde opfordret dem til?

Tænkte de efter, om de nu også have gjort ret? At de måske havde begået fejl hen ad vejen? At de måske havde været lidt for restriktive?

Undersøgte de om der måske var en anden og bedre vej?

Indkaldte de nogle af alle de eksperter, som de selv og pressen havde karaktermyrdet, afvist og latterliggjort som ”useriøse” og konspirations-teoretikere? 

Tillod de nu endeligt også disse forskere at komme til orde?

Stillede de sig selv kritiske spørgsmål såsom: Hvordan kunne dette dog ske? Hvordan kunne vi så let blive ført bag lyset?

Fik de bare en lille mistanke om, at den massive propaganda, som befolkningerne er blevet og fortsat bliver bombarderet med, måtte være planlagt og betalt af nogen eller nogle? 

Hvad gjorde egentlig alle disse mennesker, som vi har sat på Folketingets taburetter og i chefstolene i administrationen og sundhedsvæsenet?  

DE GJORDE INGENTING, INTET, NUL OG NIKS, IKKE EN SNUS, NADA, ZIP, IKKE EN DYT!

Alle er fortsat, som om intet er hændt

Alle er fortsat, som intet er hændt. Total tavshed. Ikke et ord om en så opsigtsvækkende erkendelse hos storebror CDC. Blot samme skrækkampagne, samme propaganda, samme aggressive vaccinations-hast, samme restriktioner. Altså mere af alt det, som kun fortsætter vanviddet. 

Hvad ligger bag denne fællesbeslutning?  

Hvad ligger bag denne beslutning, for det må være en fællesbeslutning – ikke alene i Danmark, men overalt i verden? 

Hvem har så stor en magt, at en sådan uhyrlighed i det hele taget kan gennemføres? 

Hvem betaler eller truer alle disse medløbere, quislinge og forbrydere, som har tilladt dette at ske og stadig tillader det at pågå?

Har nogen måske lovet dem en stilling i Klaus Schwabs totalitære ”tusindårsrige”, hvor vi, slaverne, ”ikke ejer noget men er lykkelige”?

Gad vide, hvornår vi har fået nok? 

Gad vide, hvornår vi har fået nok?

Hvor længe endnu vi accepterer at blive undertrykt af banditternes verdensomspændende pandemi-fidus – ikke forårsaget af en ufarlig virus, men af en forbryderisk plan baseret på en ubrugelig PCR-test med en forbryderiske hensigt – folkemord. 

Det synes efterhånden meget vanskeligt at afvise dr. David Martins udtalelse om, at vi lever midt i et patenteret folkemord.

Se også Paul Craig Roberts: CDC Admits that the Covid Pandemic Was the Product of an Inappropriate Test.

Og i Sverige sker der store ting og sager: Lægen Mikael Nordfors har startet websiden ”Medic Debate”, som bl.a. indeholder ”Peoples Court”. 

Her findes også en fuldt færdig ”Notice of Liability”, som du kan anvende, hvis du f.eks. skulle blive afkrævet et vaccinepas osv. Denne ’Notice’, som findes på både svensk og engelsk, indledes med:

In the so-called Nuremberg Code, which was developed during the trial against the war criminals being part of causing the devastation of the second world war, it is clearly expressed that:

Nuremberg Code #1 “No person should be forced to take a medical experiment without informed consent.”

By demanding that your customers or employees must display a so-called Corona Passport or Vaccine Passport, you are clearly violating this law and will be prosecuted for crimes against humanity in due time. 

Herefter gennemgås alle Nürnbergkodens punkter og der afsluttes med:

If you don´t take action and change your policies before _______Date________ this letter of notification will be uploaded on www.peoplescourt.org along with a recommendation for all your customers and employees to boycott your company/institution until you have corrected this breach of the Nuremberg Code. You will also be charged with these accusations in a court of law. 

Flere retssager er indledt eller forberedt bl.a. imod den svenske Sundhedsstyrelse (Folkhälsomyndigheten).

Findes der nogle danske læger (eller andre) som kan påtage sig at gøre noget tilsvarende, så vi kan få sat et punktum for denne mørke tid i Danmarks historie? 

For lad os aldrig mere glemme, hvor kort afstanden er mellem folkestyret og det totalitære diktatur. 

Del artiklen her:
Exit mobile version