MERKEL TRUER MAY: HOLD GRÆNSERNE ÅBNE FOR MIGRANTER, ELLERS…

Del artiklen her:

(Foto: Merkel og May)

Tysklands Angela Merkel truer den engelske premierminister Theresa May med konsekvenser, hvis der kommer grænser for indvandringen.

Tysklands kansler Angela Merkel har tilsyneladende ikke meget tilovers for demokrati. Efter at englænderne har valgt at trække deres land ud af den europæiske union med henvisning til de alvorlige negative følger for arbejdsmarkedet og en række andre områder, som indvandring har ført med sig, forsøger kansleren nu at true Englands premierminister Theresa May til at overhøre sit folks ønske.

“Hvis den britiske regering beslutter, at fri bevægelighed ikke længere er mulig, vil det have en pris,” truer Merkel. “Det er ikke for at være ond,” fortsætter kanslere, “men man kan ikke få alle de gode ting (fra EU, red.), og så samtidigt sige, at der er en grænse på 100.000 eller 200.000 indvandrere fra EU.”

Merkel nævner ikke noget om, hvilken pris, hun og EU vil forsøge at få englænderne til at betale, såfremt de tager magten over deres egne grænser tilbage. Kun nævner hun, såfremt det sker, vil EU skabe “forhindringer” for England som kompensation for den tabte EU-magt.

 

England har netto modtaget omkring 270.000 indvandrere fra EU årligt de senere år.

Udover at ville bestemme over bl.a. englændernes udlændingepolitik, planlægger EU at sende en gigantisk regning for “skilsmissen” til engelske skatteydere, formentligt et to-cifret milliardbeløb. Hvorvidt England gå med til EUs krav, vil fremtiden vise.

Faktum er, at et flertal af englænderne er godt trætte af EU.

Del artiklen her: